Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma Rehberi2022 Yılının En Çok Talep Gören Teknolojik Ürünleri

    2022 Yılının En Çok Talep Gören Teknolojik Ürünleri

    2022 Yılının En Çok Talep Gören Teknolojik Ürünleri ile yakınlaşın. Bu yıl en çok talep gören ve hayatınızda fark yaratacak ürünleri derledim.

    2022 Yılının En Çok Talep Gören Teknolojik Ürünleri

    Doğru seçilmiş teknolojik ürünler hayatımıza konfor ve değer katar. İnce eleyip sık dokuyan biri olarak 2022 yılında en çok talep gören ve günlük hayatınızda fark yaratacağını düşündüğüm teknolojik ürünleri sizin için derledim.

     

     

    APPLE iPhone 11 128GB Akıllı Telefon Beyaz Fiyatı & Özellikleri

    128 GB dahili hafıza, A13 Bionic Chip, 12 MP ön ve arka kamera çözünürlükleri ile 7 farklı renkte tercih edebileceğiniz bu akıllı telefonda barometre, jiroskop, puslu, yakınlık, ortam ışığı ve ivmeölçer gibi sensörler bulunuyor. Liquid retina HD ekranı bulunan cihazı elinizden düşüremeyeceksiniz.

     

     

    APPLE iPhone 13 128 GB Akıllı Telefon Mavi MLPK3TU/A Fiyatı & Özellikleri

    6,1 inç boyutundaki geniş ekranı ile birçok kullanıcının ilgi odağı olmayı başaran iPhone 13 modelleri, OLED ekran teknolojisi ile de dikkat çekiyor. 1170 x 2532 piksel ekran çözünürlüğü sayesinde pek çok formattaki görüntünün net bir şekilde ekrana yansımasını sağlayabileceğiniz modelde, FHD+ çözünürlük standardı kullanılıyor. A15 Bionic Çip ile gelen, 128 GB dahili hafızası bulunan cihazın dikkat çeken özellikleri arasında HDR10, Multi Touch, True Tone Ekran, Dolby Vision ve çerçevesiz tasarım gibi birçok özellik de yer alıyor.

     

     

    LENOVO IdeapadP 3/Ryzen 5 5500U/8GB RAM /512GB SSD/15.6″/W11/82KU01LUTX Laptop Gri Fiyatı & Özellikleri

    Dört kenarında ultra ince çerçeveli tasarımı ve 15.6” FHD ekranıyla etkileyici bir görsel deneyim sunan LENOVO IdeapadP, dizüstü bilgisayar, işlemcinizin her zaman soğuk kalmasını ve optimum performansla çalışmasını sağlayan mekanik ve akıllı soğutma özelliklerine sahip. IdeaPad dizüstü bilgisayarda bulunan 11. Nesil Intel® Core™ işlemcinin eşsiz hız ve gücünün keyfini sürerken dahili Intel® UHD grafik donanımın sunduğu görsel şölenin tadını çıkarabilirsiniz.

     

     

    APPLE Watch Series 7 GPS 45mm Gece Yarısı Alüminyum Kasa ve Spor Kordon Fiyatı & Özellikleri

    Series 6’ya kıyasla daha dayanıklı olan ve daha hızlı şarj edilebilen Apple Watch Series 7, ekran büyüklüğünden renk seçeneklerine, ekran parlaklığından hızlı şarja kadar pek çok fark yaratan özelliği ile öne çıkıyor. Kanda oksijen değeri ölçmesi ve EKG uygulaması ile giyilebilir teknoloji ürünlerinin dışına çıkarak sağlık konusunda da kullanıcısına yol gösteriyor. Apple’ın bu akıllı saati, her ne kadar çoğunlukla Apple Watch Series 6’nın yükseltilmiş bir versiyonu olsa da bazı benzersiz özellikleri ile diğerlerinden ayrışıyor.

     

    Apple watch Series 7’nin öne çıkan özellikleri

    Apple Watch Series 7’nin öne çıkan özelliklerini incelediğim yazıma aşağıdan ulaşabilirsiniz.

     

    Apple Watch Series 7’nin öne çıkan özelliklerini sizin için derledim

     

     

     

    DYSON Cinetic Animal Pro 2 Kablolu Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Fiyatı & Özellikleri

    Filtre yıkamaya veya değiştirmeye son veren tek elektrikli süpürge olan DYSON Cinetic Animal Pro 2, hayvan tüyleri üzerindeki alerjenleri hapseden çok özel bir süpürge. Dyson Cinetic™ teknolojisi kullanan elektrikli süpürgede, hava akışındaki mikroskobik partikülleri uzaklaştırmak için havayı saatte 180 mil hıza çıkararak 100.000g’nin üzerinde güç üreten 35 siklon mevcut.

     

     

    APPLE Airpods 2. Nesil Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Beyaz MV7N2TU/A Fiyatı & Özellikleri 

    AirPods ile eşi benzeri olmayan bir kablosuz kulaklık deneyimi için sıkı durun. Kutusundan çıkarır çıkarmaz istediğiniz aygıtla kullanmaya başlayacağınız bu Bluetooth kulaklık, yüksek kaliteli, zengin bir ses deneyimi yaşatıyor. Daha uzun konuşma süresi, sesle Siri aktivasyonu ve yeni kablosuz şarj kutusu ile gelen kulak içi kulaklık, gürültü yalıtımı ile de öne çıkıyor.

     

     

    HUAWEI Matebook D15/15.6″/i5-1135G7/8GB RAM/256GB SSD/Windows 11 Laptop Gri Fiyatı & Özellikleri

    15.6 inçlik IPS Ram görüş ekranı sunan bu dizüstü bilgisayar, %87 ekran / gövde oranıyla ve sadece 5.3 mm dar çerçevesiyle film izlemeyi, oyun oynamayı ve iş yapmayı daha keyifli hale getiriyor. Sadece 1.53 kg ağırlığında ve 16.9 mm kalınlığında olan bilgisayarı dilediğiniz yere kolayca taşıyabilirsiniz. TÜV Rheinland serfikalı ekranı bulunan laptop bilgisayar, optik sağlığınız için gözü rahatsız eden mavi ışığı önemli derecede azaltıyor.

     

     

    PHILIPS HD9630/90 Airfryer Fritöz Fiyatı & Özellikleri 

    En sevdiğiniz yiyecekleri çok az yağ ile veya hiç yağ olmadan kızartan bu airfryer fritöz, ızgara ve frınlama işlemleri için de kullanılabiliyor. Kolay temizleme için yapışmaz bir filtre içeren, parçaları bulaşık makinesinde yıkanabilen Philips Airfryer, yeni Twin TurboStar teknolojisi, yiyeceklerin fazla yağını çıkararak kendiniz ve aileniz için kızartma yapmanın daha sağlıklı yolunu sunuyor.

     

     

    APPLE 20W USB-C Hızlı Şarj Adaptörü Beyaz MHJE3TU/A Fiyatı & Özellikleri

    USB-C özellikli tüm aygıtlarla uyumlu olan Apple 20 W USB-C Güç adaptörü, aygıtınızı evde, ofiste veya yolda hızlı ve verimli bir şekilde şarj etme imkanı sunuyor. Hızlı şarj için iPhone 8 veya daha yeni bir iPhone modeliyle eşleştirerek yaklaşık 35 dakikada %50 pil gücü elde edebilirsiniz.

     

    2021 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri

    2021 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri ile yakınlaşmaya ne dersiniz?

    Geçtiğimiz yıl satın aldığım, evimde fark yaratan ürünleri sizin için derlemiştim.

     

    2021 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri

     

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN