Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma Rehberi2021 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri

    2021 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri

    2021 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri ile yakınlaşmaya ne dersiniz? Bu yıl satın aldığım, evimde fark yaratan ürünleri sizin için derledim.

    2021 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri

    Doğru seçilmiş teknolojik ürünler hayatımıza konfor ve değer katıyor. İnce eleyip sık dokuyan biri olarak 2021 yılında satın aldığım ve evimde fark yaratan teknolojik ürünleri sizin için derledim.

     

    DYSON Pure Cool Hava Temizleme Fanı

    Kişisel hijyenimize daha çok önem verdiğimiz şu günlerde, soluduğumuz havayı daha da temiz hale getirmek istiyoruz. Kapalı alanda fiziksel hijyeni sağlamak kolay oluyor, öte yandan temiz hava akışı sağlamak hiç kolay değil. Kötü hava kalitesi uykusuzluk, kronik yorgunluk, astım, solunum yolu hastalıkları, kalp hastalığı ve kronik akciğer hastalığı gibi sağlık sorunlarının etkilerini artırıyor. Nemli veya rutubeti evlerde yaşayan insanların astıma yakalanma olasılıkları ise kat be kat daha fazla. İç mekan hava kirliliği ayrıca öksürük, baş ağrısı, uykusuzluk, boğaz ağrısı ve göz tahrişi gibi kısa süreli sorunlara da neden olabiliyor.

    Tüm bu ihtiyaçlardan hareketle tasarlanan Dyson Pure Cool Hava Temizleme Fanıhavanızı kirleten PM 0.1 küçüklüğündeki potansiyel zararlı ultra ince partikülleri yakalıyor. Bir odanın havasını gerektiği şekilde temizlemek için standart test koşullarının ötesine geçen, aynı zamanda partikülleri ve gazları otomatik olarak algılayan cihaz, ultra ince partikülleri %99,95 oranında gövdesine hapsediyor. 

     

    MIELE Scout Akıllı Robot Süpürge

    Zamanın kıymetini bilen ve zamandan tasarruf etmek isteyen, özellikle de evcil hayvan besleyen kullanıcılara hitap eden MIELE Scout Akıllı Robot Süpürge, akıllı Navigasyon özelliği ve mobil uygulamayla yönetilebilmesi ile tüketicilerin hayatına kolaylık ve rahatlık katıyor. 120 dakika boyunca kesintisiz çalışan, iki ön kamerası sayesinde her hareketini izleyebileceğiniz bu akıllı robot süpürge, 4 kademeli temizlik sistemi ile de öne çıkıyor.

    Scout RX2, App uygulaması sayesinde akıllı telefon veya tablet PC aracılığıyla uzaktan kumanda edilebilen  MIELE robot süpürgeler, mevcut iki ön kamera aracılığıyla, evde bulunulmadığınızda bile süpürgenizin çalışıp çalışmadığını kontrol etmenizi sağlıyor.

     

     

    KARCHER SC 3 EasyFix Buharlı Temizlik Makinesi

    Deterjansız temizlik mi olur demeyin, ev temizliğinde su buharından güç alın.

    Evdeki her türlü sert yüzeylere uygulanabilen, geniş aksesuarları sayesinde fayansları, set üstü ocakları, aspiratörleri, camları ve hatta inatçı lekelerin çıkarılması dahil olmak üzere en dar alanları bile hijyenik olarak temizleyen SC 3 EasyFix, basınçlı yıkama teknolojisi ile günlük hayatımızda fark yaratıyor.

    Kimyasala ihtiyaç duymadan sadece buharla temizliği mümkün kılan, bakterilerin %99.99 ‘unu öldüren ve temizliği adeta bir hobiye dönüştüren KARCHER SC 3 EasyFix Buharlı Temizlik Makinesi evinizin gözdesi olmaya aday.

    Deterjanın bile çıkaramayacağı leke ve kirleri, yüksek sıcaklıkta püskürtülen buhar sayesinde temizleyen SC 3 EasyFix hakkında merak edilenleri yazımda bulabilirsiniz. 

    PHILIPS Hue Play

    Çok yönlü bir akıllı lamba olan Hue Play’i, ekranınızın arkasına monte ederek dilediğiniz renkte muhteşem bir arka aydınlatma yaratabilirsiniz. Hue Play ışık çubuğu bir duvara ya da televizyona monte edilebiliyor, herhangi bir yüzeye yatay bir şekilde yerleştirilip, dik de konabilir. 

    Seçebileceğiniz milyonlarca renk ve sayısız aydınlatma seçeneğiyle herhangi bir oturma odasını adeta bir sinema salonuna dönüştüren Hue Play,  ışıklarınızı sesinizle kontrol etmenizi sağlamak için Amazon Alexa, Apple Homekit ve Google Home ile de uyumlu. 

     

     

    HUAWEI Scale 3 Tartı

    Kilo vermek sadece belirli gıdaları kesmek ve düzenli beslenmekten ibaret değildir. İstikrarlı bir şekilde hareket etmek, kontrollerinizde bir düzen tutturmak uzun vadede her zaman işe yarar.  

    Hefei Fizik Bilimleri Enstitüsü, Çin Bilimler Akademisi ve HUAWEI tarafından ortaklaşa geliştirilen bir vücut kompozisyonu modeli olan HUAWEI TruFitTM kullanılan baskülde her ölçüm bilimsel olarak yönlendiriliyor. Huawei Sağlık uygulaması üzerinden detaylı vücut analizi sunan baskül, 10’un üzerinde vücut gösterge sonucu üretebiliyor.

    Vücut ağırlığı, protein, kemik mineral içeriği, iskelet kası kütlesi, vücut yağ oranı, iç organlardaki yağ seviyesi, BMI, vücut su yüzdesi ve nabız gibi ölçümleri sunan dijital baskül, ileride daha iyi sonuçlar elde edebilmeniz için yönlendirme ve rehberlik de yapıyor. Huawei Sağlık uygulaması ile antrenman efektleri ve egzersiz modları da seçebileceğiniz baskülde 150 gram ile 150 kilogram aralığında sonuç almak mümkün.

     

    Anker PowerPort Atom III Slim

    Dört cihazı aynı anda ve güvenle şarj edebileceğiniz Anker PowerPort Atom III Slim, şarj evreninizin merkezi olmaya aday.  

    Anker markasının en yeni çoklu şarj cihazı Anker PowerPort Atom III Slim, şık ve ergonomik tasarımı, ulaşılabilir fiyatı ile birlikte yüksek hızlı şarj verimi sunuyor. 

    Gelişmiş güvenlik özelliklerini bir araya getiren özel MultiProtect teknolojisi ile gelen cihaz, 65W gücünde yüksek hızlı şarjı mümkün kılıyor. Cihazda kullanılan MultiProtect teknolojisi; sıcaklık kontrolü, aşırı yük koruması gibi gelişmiş güvenlik özellikleri taşıyor. Dolayısıyla şarj esnasında ısınma, performans düşüklüğü gibi sorunlar yaşatmıyor. 

     

    APPLE TV 4K

    APPLE TV 4K filmleri, videoları, müzikleri ve fotoğraflarınızı televizyonunuz üzerinden izleyebilmenizi sağlıyor.  4K ve HDR desteğine sahip olan Apple TV 4K, keskin ve net görüntülerin yanında, hem karanlık hem de aydınlık sahnelerde daha fazla detay sunuyor. 64 veya 32 GB bellek kapasitesi ile satışa sunulan medya oynatıcı, 2160p çözünürlüğe kadar HEVC Dolby Vision video formatlarını destekliyor.

    Yazımın başında doğru seçilmiş teknolojik ürünler hayatımıza konfor ve değer katar demiştim. Teknoloji dostunuz MediaTrend’de, deneyimlediğim ve günlük hayatımda fark yaratan cihazlara dair izlenimlerimi sizlerle paylaşarak katkı sağlamaya çalışıyorum.

     

    2020 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri

    2020 yılında satın aldığım ve evimde fark yaratan teknolojik ürünleri aşağıdaki makalemde bulabilirsiniz.

     

    2020 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri

     

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN