Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma Rehberi2023 Yılbaşı Hediye Fikirleri

    2023 Yılbaşı Hediye Fikirleri

    Acısıyla, tatlısıyla bir yıl daha geride kalıyor, 2023 Yılbaşı Hediye Fikirleri konusunda derlediğim hediye önerileri yazımda sizi bekliyor.

    Yeni yıl, sevdiklerinizi hediyelerle sevindirmeye de vesile oluyor. Özenle seçilmiş, ihtiyaca göre belirlenmiş hediyelerin mutluluğu ise tüm yıl sürüyor.

    Yılbaşı hediyeleri arasında o kadar çok seçenek var ki, hangisini alacağımız konusunda elbette zorlanıyoruz. Burada ilk olarak dikkat etmemiz gereken nokta hediyeyi kime alacağımız, ardından ise bu kişinin ilgi alanı oluyor. Seçtiğiniz hediyeler pratik ve kullanışlı olduğunda ise elden düşmüyor.

    MediaMarkt, en ideal teknolojik hediyeyi almanızı kolaylaştıran “Hediye Bulucu” altında yüzlerce seçenek sunuyor.

     

    Hediye Bulucu Nasıl Çalışıyor?

    Teknolojinin yaşam biçimimizi doğrudan etkileme gücü, sevdiklerinize alacağınız hediyelerde de farklılık yaratıyor. MediaMarkt, hangi hediyeyi alacağına dair fikre ihtiyaç duyanlara “hediye bulucu” ile en doğru hediyeyi seçme ve kolay bir şekilde satın alma olanağı sunuyor.

     

    2023 Yılbaşı Hediye Fikirleri

    Beğeni garantili ve ilgi alanına göre en popüler hediye fikirleri eşliğinde derlediğim yazımda onlarca fikir ve öneri sizi bekliyor.

    Elden düşmeyecek tabletler

    İster kitap – dergi okunsun, ister film – dizi izlensin, ister ise televizyon karşısında ikinci ekran olarak kullanılsın, ihtiyaçlara özel seçilmiş bir tablet yıllarca elden düşmez. Ben tabletimi evdeki akıllı cihazıların kontrolünde de kullanıyorum. Bu açıdan benim için hem bir kontrol mekanizması hem de akıllı telefonum kadar elimden düşmeyen bir teknolojik cihaz konumuna yerleşiyor. Eğer eşinize veya sevgilinize, çocuğunuza ya da sevdiklerinize teknolojik bir hediye arıyorsanız, tercihinizi tabletten yana kullanarak unutulmaz bir yeni yıl hediyesi verebilirsiniz.

     

    Her yaşa ve zevke hitap eden bluetooth kulaklıklar

    Sosyal yaşamımızda hayatımızı kolaylaştıran bluetooth kulaklık sayesinde cep telefonunu elde tutmak zorunda kalmadan, bir yandan farklı bir işle meşgulken dahi telefon görüşmelerini gerçekleştirebiliyoruz. Trafikte veya gürültülü ortamlarda rahatça telefon görüşmesi yapabilmemizi ve akıllı telefonlarla anında iletişim kurarak müzik ve videoların verimli bir şekilde izleyebilmemizi mümkün kılan bu kulaklıklar, büyük bir konfor da sağlıyor. Katlanabilir yapıları ise çanta, bavul ve ceket gibi eşyaların içerisine yerleştirilebilmelerini kolaylaştırıyor.

     

    Sağlık deposu blender’lar

    Yaz – kış kullanılan ve daha sağlıklı beslenmeye teşvik eden blender’lar son zamanların en gözde mutfak aletlerinin başında geliyor. Yeni nesil el blender’larının karıştırma şişeleri aynı zamanda taşınabilir koruyucu bardak işlevini yerine getiriyor. Ergonomik boyutu sebebiyle yer kaplamayan ve biberonlarda kullanılan BPA içermeyen maddeden yapılan blender karıştırma şişeleri bulaşlık makinesinde de yıkanabiliyor. Sporcular, beslenmesine dikkat edenler, sağlıklı beslenenler ve çocuğu olan annelerin favorisi olan blender’ların buz kırma özelliği de mevcut.

     

    Kilo kontrolünü mümkün kılan akıllı basküller

    Kilo vermek sadece belirli gıdaları kesmek ve düzenli beslenmekten ibaret değil. İstikrarlı bir şekilde hareket etmek, kontrollerinizde bir düzen tutturmak uzun vadede her zaman işe yarar.  Vücut ağırlığı, protein, kemik mineral içeriği, iskelet kası kütlesi, vücut yağ oranı, iç organlardaki yağ seviyesi, BMI, vücut su yüzdesi ve nabız gibi ölçümleri sunan dijital baskül, ileride daha iyi sonuçlar elde edebilmeniz için yönlendirme ve rehberlik de yapan akıllı tartıların harika bir yeni yıl hediyesi olacağını düşünüyorum.

     

     

    Bileklerimizdeki en büyük güç akıllı saatler

    Spor yapan ve sağlığına dikkat eden herkesin bileklerini süslemesi gereken akıllı saatler ile tüm egzersizlerinizi kaydedebilir, uyku takibi yapabilir, adımlarınızı ve nabzınızı ölçebilirsiniz. Sağlıklı yaşam konusunda tam bir motivasyon sağlayan akıllı saatlerin uzun bir süre sabit oturduğunuzda uyarı vermesi ve adım rekorları kırdıkça bunu kutlaması ise cabası.

     

    2022 Yılının En Çok Talep Gören Teknolojik Ürünleri

    Bu kadar öneri bana yetmez derseniz 2022 yılında en çok talep gören ve hayatınızda fark yaratacağını düşündüğüm ürünlere yer verdiğim derlememe aşağıdan ulaşabilirsiniz.

     

    2022 Yılının En Çok Talep Gören Teknolojik Ürünleri

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN