Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma RehberiSevgililer Günü İçin Hediye Seçenekleri

    Sevgililer Günü İçin Hediye Seçenekleri

    Sevgililer Günü yaklaşıyor. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz bir kişiye hediye almak için doğru zaman. Sizin için seçtiğimiz ürünlerle özellikle bir erkeğe hediye alacaksanız işinizi kolaylaştırabiliriz.

    playstation
    “Eski oyunlar gibi yok” diyenlere…

    Sevgililer Günü için Nostaljik bir Başlangıç:

    Sony PlayStation Classic

    Biraz nostaljik bir hediye ile başlıyoruz. Küçük boyutları ile gözlere hitap eden bu ürün, PlayStation efsanesini başlatan modelin adeta küçük bir maketi. İçerisinde 20 oyunla gelen ürün, HDMI ile kolaylıkla modern televizyonlara bağlanabiliyor. Oyunlar içerisinde özellikle Metal Gear Solid ve Resident Evil, efsane serilerin başlangıcı olarak öne çıkıyor. Ürünü 799 liraya bu adresten inceleyip satın alabilirsiniz.

    pioneer
    Fiyat ve performans açısından oldukça başarılı bir kulaklık

    Pioneer SE-MJ711-K

    Özellikle müzikte bas seslerin öne çıkmasından hoşlananlar için uygun fiyatlı ve yüksek performanslı bir kulaklık ile devam ediyoruz. Büyük 40 mm sürücü üniteleri ve farklı renk kombinasyonlarıyla öne çıkan bu modelin ses kalitesi oldukça dengeli. 115 gram ağırlığı, 1.2 metrelik kablosu ve 10 Hz ile 25 000 Hz arasında duyarlılığa sahip akustik dengesi ile Pioneer kulaklığı 69 liraya bu adresten ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz.

    aksiyon
    Uygun fiyatlı ve becerikli bir aksiyon kamera

    AEE LYFE Silver Aksiyon Kamera

    İkinci ürünümüz fiyat ve performans değerlendirmesi açısından neredeyse rakipsiz sayılabilecek bir aksiyon kamerası. 3840 x 2160 gibi oldukça yüksek çözünürlükte kayıt yapabilen ürün doğal olarak 4K desteği ile geliyor. Aee Lyfe’ı dilerseniz Time Lapse veya Slow Motion özellikleriyle de kullanıp birbirinden ilginç videolar kaydedebilirsiniz. 140 derece görüş açısına sahip ürün, tek bir dolumla 1.5 saat kayıt yapabiliyor. Su geçirmez özelliğe sahip ürünü 299 liraya bu adresten temin edebilirsiniz.

    Eğer su altında çekim hediye alacağınız kişi için önemliyse 40 metreye kadar dayanıklı bu modeli de incelemeyi unutmayın.

    huawei
    Sevgililer Günü için sportif ve şık bir hediye arıyorsanız…

    Huawei Watch GT Sport

    Dahili 4GB depolama ile gelen bu akıllı saat, oldukça şık bir tasarım ve parlak AMOLED ekranı ile rakiplerinden ayrılıyor. Her ne kadar spor amaçlı üretilse de ürünü gündelik kullanım için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Saatte, GPS’ten barometreye, pusuladan, jiroskopa birçok özellik bulunmakta. Ürünün işletim sistemi ve mevcut yazılımları rakiplerine göre sınırlı kalsa da spor amaçlı kullanımda özellikle 5 metreye kadar su geçirmeme özelliğiyle tatmin edici olacaktır. Son olarak yaklaşık 1 ay (harika bir özellik) giden pil ömrü ve 1199 lira fiyat etiketi GT Sport’u cazip bir hediye seçeneği haline getiriyor. Ürünü bu adresten satın alabilirsiniz.

    sevgililer günü
    Sevgililer Günü için tüm hediyeleri bu çanta ile taşıyabilirsiniz!

    Eastpak Padded Pak’R

    Köklü çanta markalarından Eastpak, notebook, A4 boyutunda kitap ve defter boyutunda eşyalarınızı taşımak için ideal bir çözüm. 24 litre hacimli özel tasarımlı bu modeli internete özel indirimle 99 liraya bu adresten temin edebilirsiniz. Günlük kullanım ve seyahatlerde omuzdan düşmeyecek bu çanta, özellikle çok sayıda teknolojik aletle yolculuk yapan biri için ideal bir hediye olacaktır. Böyle bir çantayla eminiz Sevgililer Günü unutulmaz olacaktır.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN