Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetKadınlar için Hayatı Kolaylaştıran Teknolojik Ürünler

    Kadınlar için Hayatı Kolaylaştıran Teknolojik Ürünler

    Kadınlar için Hayatı Kolaylaştıran Teknolojik Ürünler ile yakınlaşmaya ne dersiniz?

    Zamana ayak uyduran, geleceğe yön veren teknolojik kadınlar hayat sizinle güzel. Bu yazımda hayatınızı kolaylaştıracak teknolojik ürünleri derledim.

    Kadınlar için Hayatı Kolaylaştıran Teknolojik Ürünler

    Teknoloji gün içinde parçalara bölünen, kendisine ayırabileceği zamanı sevdikleri ile paylaşan kadınların hizmetinde. Bu açıdan fazladan bir beş dakikayı bile kar sayan biz kadınların teknolojik ürün seçiminde pek çok farklı faktör var.

    Son dönem yapılan araştırmalar teknolojik ürünler konusunda kadınların etkisini hissettiriyor. Son 5 yılda kadınların teknolojik ürün satın alımları yüzde 20 oranında artış göstermiş. Günümüzde pek çok teknolojik ürün, kadınların tercihleri göz önüne alınarak tasarlanıyor, geliştiriliyor. Kadınlar teknolojik ürünlere erkeklerden daha fazla bütçe harcıyor.

    Cep telefonlarından bilgisayara küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar teknoloji raflarındaki çeşitliliği ve renkliliğin en önemli sebebi kadınlar.

    Hayatıma dahil ettiğim ve fark yaratan teknolojik ürünleri aşağıda bulabilirsiniz.

     

    Kadınlar için Hayatı Kolaylaştıran Teknolojik Ürünler ile yakınlaşmaya ne dersiniz?

    Çok fonksiyonlu pişiriciler ile zamanı yönetin

    Çok fonksiyonlu pişiriciler hayatımızı kolaylaştırırken, daha hafif ve sağlıklı yemekler hazırlamamıza da olanak sağlıyor.

    Son dönemde inovatif özellikleri ile mutfakta çığır açan bu tür pişiriciler, pek çok mutfak eşyasının yaptığı işi tek bir cihazda birleştirerek hem yerden hem de zamandan tasarruf etmenizi mümkün kılıyor.

    Planlı – programlı olan, zaman kaybetmek istemeyen tüm kadınlara çok fonksiyonu pişiricileri öneririm. Zaman ayarı, sıcak tutma özelliği bulunan bu tür pişiriciler hayat kurtarıyor.

     

    Çok Fonksiyonlu Pişirici AutoCook Pro

     

     

    HP Sproct ile Unutulmaz Anları Belgeleyin

    Cep telefonlarının gelişmiş kameraları, fotoğraf makinelerinin yerini alırken, çektiğimiz fotoğrafları kağıda bastırmak biraz daha zahmetli bir iş olmaya başladı. HP Sprocket ise tam olarak burada devreye giren bir ürün. Bu ufak cihaz kısaca cep telefonunuzdan çektiğiniz resimleri istediğiniz yerde ve istediğiniz zaman kağıda basabilmenize olanak sağlıyor.

    Unutulmaz anları sizlere hatırlatan bu küçük mucizeyi hepinize öneririm.

     

    Cebe Sığan Taşınabilir Yazıcı: HP Sprocket

     

     

    Çamaşır Kurutma Makinesi ile tozdan nemden kurtulun

    Tek başına ya da iki kişi olarak yaşayan kişilerde bu çok önemli bir kriter olmasa da çocuklu ve aynı evde kalan birey sayısı fazla olan aileler için hem çamaşır makinelerinin hem de çamaşır kurutma makinelerinin kapasitesi oldukça önemli bir kriter. Malum, evdeki kişi sayısı arttıkça kirlenen, yıkanması ve kuruması gereken kıyafet sayısı da artıyor.

    Çamaşır asma derdinden kurtaran, kıyafetlerin daha hijyenik hale getiren ve kırışmasını da önleyen çamaşır kurutma makineleri hepimiz için harika bir teknolojik ürün.

     

    Çamaşır Kurutma Makinesi Seçiminde Dikkat Etmeniz Gerekenler

     

     

    Mikrodalga fırınlar ile mutfakta hızlanın

    Mikrodalga fırınlar, birçok durumda zaman kazandıran ve iş yükünü azaltan ürünler olarak karşımıza çıkıyor. Hızlı ısıtma özelliklerinin yanı sıra donmuş gıda ürünlerinin çabuk çözülmesi için sağladıkları kolaylık da bu fırınları mutfakların vazgeçilmezleri haline getiriyor.

    Yaz kış kullanabileceğiniz mikrodalga fırınlar tam fonksiyonlu birer kurtarıcı.

     

    Mikrodalga Fırın Seçerken Nelere Dikkat Edilir?

     

    Buhar kazanlı ütü ile zamandan kazanın

    İyi seçilmiş bir buhar kazanlı ütü üzerinde tek bir çizgi olmayan kıyafetlere kavuşmanızı sağlarken, üstün buhar gücü ve ekstra özellikleriyle zamandan kazandırır. Buhar kazanlı ütüler standart ütülere göre daha yüksek performans gösterirler ve ütünüzü daha kısa sürede tamamlamanıza olanak sağlarlar.

    Yarım saat sürecek ütü işlemini beş – on dakikada tamamlamayı kim istemez? Ben gibi ütü sevmeyenler için adeta bir nimet.

     

    Buhar Kazanlı Ütü Alacaklara Tavsiyeler

     

     

    Biz kadınlara zaman asla yetmiyor. Zaman kazandıran, hayatı kolaylaştıran her tür teknolojik ürün iş yükümüzü hafifletiyor. Teknolojik ürün seçiminde daima fiyat – performans karşılaştırması yaptığımızı, aile bütçesini düşündüğümüzü belirtmek isterim.

    Yazımda daha fazla kitap okumama, film ve dizi izlememe, kendime zaman ayırmama imkan tanıyan bu teknolojilere yer vermeye çalıştım. Hepinize faydalı olması dileğiyle.

     

    8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüz kutlu olsun ?

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN