Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürÇocuklarınızın güvenliği için WIKY S akıllı çocuk saati

    Çocuklarınızın güvenliği için WIKY S akıllı çocuk saati

    Son yıllarda çocukların güvenliği için en çok tercih edilen ürünlerin başında akıllı çocuk saati geliyor. Bu sayede çocuğunuzun güvenliği için endişe yaşamaktan ve merak içinde kalmaktan kurtulabiliyorsunuz. Piyasada farklı marka ve modellerde akıllı çocuk saatleri var. Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan ve aileler tarafından çok tercih edilen Wiky S akıllı çocuk saatine yakından bakıyoruz.

    ‘Çocuğum nerede?’ endişesine son

    Wiky S akıllı çocuk saati sayesinde ailelerin “Çocuğum nerede?” endişesi sona eriyor. Saateki “Çocuğum nerede?” özelliği sayesinde çocuğunuzun bulunduğu konumu anlık olarak takip etme şansına sahip oluyorsunuz. Çocuğunuzun nerede olduğunu anlık olarak öğrenmek için akıllı telefonunuza ‘WikyS’ mobil uygulamasını yüklemeniz gerekiyor.

    akıllı çocuk saati

    ‘WinkyS’ uygulamasını telefonuza yükleyin

    ‘WikyS’ mobil uygulaması, Apple Store ya da Google Play’den ücretsiz olarak indirilebiliyor. Uygulama ile akıllı telefonunuzu çocuğunuzun akıllı saatiyle eşleştirmeniz gerekiyor. Eşleştirme tamamlandıktan sonra uygulama içerisindeki haritadan çocuğunuzun nerede olduğunu dilediğiniz zaman kontrol edebilirsiniz.

    Çocuğunuzu ‘Elektronik Çit’ ile takip edin

    Wiky S akıllı çocuk saati, çocuğunuzun belirlediğiniz sınırların dışına çıkmaması için ‘Elektronik Çit’ özelliği içeriyor. WikyS mobil uygulaması üzerinden önce güvenli bölge oluşturmanız gerekiyor. Bu aşamadan sonra çocuğunuz o bölge dışına çıktığında telefonunuza gelecek bildirimle uyarılacaksınız ve çocuğunuzun nerede olduğunu gözlemleyebileceksiniz. Akıllı çocuk saatinin ‘Ayakizi’ özelliği de gün içerisinde çocuğunuzun gittiği yerleri kontrol etmenize imkân sağlıyor.

    akıllı çocuk saati

    Dilediğiniz zaman sesli görüşün

    Çoğunuzun nerede olduğunu an be an takip etmenin yanında, sesli görüşme yapmaya ihtiyaç da duyabilirsiniz. Akıllı çocuk saati bunun için de size altyapı sunuyor. ‘Hızlı Arama’ özelliği sayesinde vakit kaybetmeden çocuğunuzu arayabilir ve sesini duyabilirsiniz. ‘Güvenli Liste’ ile çocuğunuzun sesli görüşme yapabileceği 20 numarayı önceden tanımlayabilirsiniz. Böylece çocuğunuz sadece izin verdiğiniz kişilerle sesli görüşme yapabilir ve hiç kimse tarafından rahatsız edilmez.

    akıllı çocuk saati

    ‘Acil Durum Araması’ imkânı

    Çocuğunuzun güvenliği için Wiky S akıllı çocuk saatinde ‘Acil Durum Araması’ özelliği bulunuyor. Çocuğunuz herhangi bir olumsuz durumda saat üzerindeki “SOS” tuşuna 3 saniye basarak ‘Acil Durum Araması’nı aktif edebiliyor. Bu durumda daha önceden tanımladığınız kişiler sırayla aranır ve belirlediğiniz ana numaraya konum bilgisi SMS ile gönderilir. Böylece çocuğunuz sizinle kısa sürede temas kurabileceği gibi, bulunduğu yeri de size bildirmiş olur.

    Gerektiğinde sesli mesaj gönderin ve alın

    Akıllı çocuk saati, çocuğunuzla sesli görüşme yapabilmenizin yanı sıra, sesli mesaj gönderip alma imkânı da sunuyor. Telefonunuza yüklediğiniz uygulama üzerinden çocuğunuza dilediğiniz zaman sesli mesaj gönderebilirsiniz. Aynı şekilde çocuğunuz da size saati üzerinden sesli mesaj gönderebilir.

    akıllı çocuk saati

    Toza ve suya dayanıklı tasarlandı

    Kız çocukları için pembe, erkek çocukları için mavi renkte tasarlanan Wiky S akıllı çocuk saati, 1,5-2 saat gibi kısa bir sürede şarj edilebiliyor ve 24-36 saat arasında kullanım ömrü sunuyor. Ürünün toza ve suya karşı IP54 seviyesinde dayanıklılığa sahip olması da büyük avantaj.

    TCL MOVETIME MT42 akıllı çocuk saati incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:

    Sorularınız olursa yorumlardan bana ulaştırabilirsiniz

    Bu yazıda çocuklarınızın güvenliği için tercih edebileceğiniz WIKY S akıllı çocuk saati hakkında detaylı bilgi vermeye çalıştım. MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan tüm akıllı saat modellerini buradan görebilirsiniz. Konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıdan yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/melihbayramdede

    YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN