Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Fotoğraf/KameraCanon’dan Global Good Awards ile üçüncü iş birliği

    Canon’dan Global Good Awards ile üçüncü iş birliği

    Canon, Global Good Awards 2022 ödüllerinde üçüncü kez açılan Canon Yılın Genç Şampiyonu Ödül kategorisine sponsor olacağını açıkladı. Başvurular şu an açık ve 29 Nisan 2022 tarihinde kapanacak.

    Canon, üst üste üç yıldır, dünyayı daha sürdürülebilir bir yer haline getiren kuruluşları ve kişileri ödüllendirmeyi amaçlayan prestijli bir ödül programı olan Global Good Awards kapsamında Canon Yılın Genç Şampiyonu Ödül kategorisine sponsor oluyor. Bu yıl, Canon kategorisinde önemli jüri heyeti üyeleri arasında; sanatın gücüyle yeme bozuklukları, vücut dismorfisi ve hastalıklar konusunda farkındalık yaratmasıyla bilinen, Diana Ödüllerinin kazananı Ally Zlatar da yer alıyor.

    Global Goods Awards, gençlerin Birleşmiş Milletlerin Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine sahip çıkmasına dikkat çekiyor ve onların başarılarını kutluyor. Bununla birlikte dünyanın her yerindeki gençleri kendileri için önemli olan nedenlerle harekete geçmeye teşvik ediyor. Ödüller 16 yaş altı ve 21 yaş altı olmak üzere iki kategoriye ayrılıyor ve gençler her ikisine de ücretsiz katılabiliyor. Başvurular kişisel olarak gerçekleştirildiği gibi, tek bir ödül başvurusu için birden fazla yarışmacı da başvuruda bulunabiliyor. Örneğin, arkadaş grupları veya kardeşler takım halinde kampanya yürütebiliyor.

    Ödüller kapsamında bugüne kadar toplumsal cinsiyet eşitliği, eğitime erişim, geri dönüşüm ve hayvanların korunması dahil olmak üzere çok çeşitli konularda olağanüstü çalışmalara imza atıldı. Geçtiğimiz yıl Mishal ve Mir kardeşler 16 yaş altı kategorisinin birincisi oldular. Kendi yardım kuruluşlarını kurmak da dahil olmak üzere eşitsizlik, geri dönüşüm ve gıda israfına yönelik projeleriyle ödüllendirildiler. Geçtiğimiz yıldan beri kampanyalarını devam ettiren kardeşler, kısa bir süre önce Expo 2020 Dubai’de röportaj verip ödül kazanmalarının değişimi hızlandırmak için çalışmaya devam etmelerine nasıl yardımcı olduğunu anlattılar.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN