Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Manşet2023 Yılbaşı için tekno parti tavsiyeleri

    2023 Yılbaşı için tekno parti tavsiyeleri

    Koskoca bir yılı daha geride bırakıyoruz, 2022’ye veda zamanı! İyi ya da kötü ne varsa geçmişte bırakıp, yeni bir yıla hoş geldin diyeceğiz. Peki yılın en özel gününü nasıl geçireceğiz? 2023 yılbaşı için tekno parti önerilerimi sizlerle paylaşıyorum. 

    2023 Yeni yıl partisi fikirleri

    Yeni yıl, yeni umutlar … Geçmişle vedalaştığımız, yeniliklere açık olduğumuz özel bir gün. O yüzden hakkını vererek kutlanmalı. Bu yüzden yeni yıl parti seçin mutlaka bir tema seçmenizi öneririm. Konsepti olan partiler, herkesin parti ruhuna girmesini sağlayacak. Peki yılbaşı öncesi kutlamalar ve yılbaşı gecesi için parti temaları neler olabilir? 

    Disko temalı parti

    Eğlenceli bir 80’ler müzik çalma listesi, altın rengi platform ayakkabılar ve maksi elbiseler ve tabii ki partiyi dans pistinde başlatmak için çok gerekli olan ışıltılı disko topuyla tamamlanan disko temalı bir partiden daha harika bir şey olamaz.

    Kış teması

    Güzel kar tanesi süslemeleri, rengarenk süslenmiş çam ağaçları , gümüş pullu masa örtüsü, sıcak içecekler ve elbette marshmallow! Ortamın sıcaklığını hayal edebiliyor musunuz?!

    Bu ışıltılı hayatı biz seçtik

    Pırıl pırıl payetli bir elbise olmadan yılbaşı gecesi nasıl olurdu? Elbette çok sönük olurdu… Son 5 yılımız o kadar zorlayıcı geçti ki… Salgınlar, ekonomik krizler, savaşlar! Ancak her ne olursa olsun hayattayız ve yaşadığımız hayatın hakkını vermeliyiz. Bu yüzden yılbaşı gecesini en ışıltılı kıyafetlerimizle, simli balonlarla ve LED aydınlatmalarla ışıl ışıl geçirmeliyiz. 

    LED aydınlatma her zaman iyi bir seçimdir. Bu parlak ışıkları, evinizi herhangi bir fırsatta dekore etmek için kullanabilirsiniz. LED ışıklar, yeni yıl partisi için evinizi dekore etmek için de kullanılabilir. Bu, evde modaya uygun bir yeni yıl partisi dekorasyon fikri: LED ışıkları odanızın iç veya dış duvarlarına asın. Yeni Yılınız Kutlu Olsun 2023 yazma veya başka biçimlerde düzenleme seçeneğine sahipsiniz. LED ışıklara piyasada yaygın olarak erişilebilir ve evde montajı kolaydır. Bu ışıklar, fikirlerinizi cilalamak ve kendin yap dekorasyonları yapmak için de kullanılabilir.

    Yılbaşı partisi dekorasyonları için tipik renkler altın, gümüş, siyah ve beyaz olsa da, diğer canlı tonları da kullanmaktan çekinmeyin. Metalik ve ışıltılı yüzeylerle parlak ve ışıltılı hale getirin ve renk şeması ne olursa olsun aşırıya kaçmaktan korkmayın. Sizin için en güzel aydınlatmaları seçtim. Buradan inceleyebilirsiniz.

    Film gecesi yapabilirsiniz

    Yeni yılda dışarıya çıkmak hem maliyetli, hem de yorucu olabilir. Malum trafik, kalabalık gibi durumlar insanı endişelendirebiliyor. Bunun yerine evinizin rahatlığında güzel bir ambiyans oluşturabilirsiniz. İçinizi ısıtan, ailenizle bir arada olabileceğiniz unutulmaz bir film gecesi şahane olabilir. Patlamış mısır keyfi yapmayı da unutmayalım!

    Duvar süslemeleri ile ortamı canlandırın

    Evde arkadaşlarınızla büyük bir parti düzenliyorsanız, duvar yeni yıl dekorasyon fikirleri için ideal seçenek duvar kağıdıdır. Duvar kağıtları, süslemenin ve yeni yıl partinizin ev dekorasyon fikirlerine güçlü bir görsel etki vermenin zahmetsiz bir yoludur. Duvar kağıtları, fotoğraf çekimleri için harika bir arka plan ve partiler sırasında duvarlarınız için ek bir güvenlik derecesi olarak da hizmet edebilir. Duvar kağıtlarına çok çeşitli formlarda, boyutlarda ve tonlarda kolayca erişilebilir. Hatta evinizin yılbaşı partisi dekor fikirlerine uygun olarak özel olarak yaptırabilirsiniz.

    Karaoke yaparak doyasıya eğlenin

    Kutlama yaptığınız herkesin bir şarkı seçmesini sağlayın ve ardından hepsini büyük bir dans partisi çalma listesine dönüştürün. Spotify, birden fazla kullanıcının bir çalma listesini düzenleyebileceği bir özelliğe sahiptir, bu da işi kolaylaştırmalıdır. Kimin ne eklediğini tahmin etmeye çalışmak eğlenceli olacak.

    Maskeli balo zamanı

    Büyüleyici bir maskeli balo partisi temasıyla yılbaşı partinize biraz gizem katmaya ne dersiniz? Maskeli balo partileri asla modası geçmez ve genellikle oldukça eğlencelidit. Katılımcılara maske sağlayabilir veya kendilerininkini yaratmaları için teşvik edebilirsiniz. Bir dans pisti için yeterli alana sahip olduğunuzdan emin olun ve bu temayı canlandırmak için siyah, altın ve yeşil renk şeması kullanın. Şimdiden iyi eğlenceler dilerim!

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN