Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Fotoğraf/Kamera2023 Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri jürisi belli oldu

    2023 Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri jürisi belli oldu

    Dünya Fotoğraf Organizasyonu, 2023 Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri için jüri kadrosunu, yeni ödülleri ve sergilenen eserleri açıklamaktan mutluluk duyuyor.

    Bu sene organizasyonda Birleşmiş Milletler’in Çevresel Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ni desteklemek amacıyla oluşturulmuş 5.000 dolarlık bir ödül ve aynı zamanda Yılın Fotoğrafçısına Londra’da özel solo sunum imkânı sunuluyor.

    Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri 2023 sergisi 14 Nisan- 1 Mayıs 2023 tarihleri arasında Somerset House, Londra’ya geri dönüyor. 2022 sergisi, Ödüllerin Museum of Photographic Arts, San Diego, California’daki (8 Ekim 2022- 19 Mart 2023) ve Open Eye Gallery, Liverpool, İngiltere’de (10 Kasım – 11 Aralık 2022) düzenlenen ilk sunumları da dahil olmak üzere uluslararası seyahat etmeye devam ediyor.

    Dünyanın en büyük ve en prestijli fotoğraf yarışmalarından biri olan ve 16. yılını kutlayan Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri, dünyanın dört bir yanından en iyi çağdaş fotoğrafçılığı destekliyor ve katılımcı fotoğrafçılara uluslararası görünürlük ve kariyer geliştirme fırsatları sunuyor.

    Sony, fotoğraf kültürünün sürekli gelişimine yardımcı olmak için günümüzün yeteneklerine küresel bir platform sunarak Ödüller’i destekliyor. Ödüller, fotoğrafçılara tamamen ücretsiz bir şekilde sektör lideri jüri üyeleri tarafından isimsiz olarak değerlendirilme imkânı sunuyor.

    2023 JÜRİLERİ

    Profesyonel Yarışma

    ·      Mariama Attah, Open Eye Gallery Sergi Başkanı, Liverpool, Birleşik Krallık

    ·      Tandazani Dhlakama, Asistan Küratör at Zeitz MOCAA, Cape Town, Güney Afrika

    ·      Elisa Medde, Genel Yayın Yönetmeni, FOAM Magazine, Hollanda

    ·      Ioana Mello, Bağımsız Küratör ve Fotoğraf Editörü; Yönetici Üye, FotoRio, Brezilya

    ·      Sujong Song, Bağımsız Küratör ve Fotoğraf Editörü; Kurucu Ortak, Seul Ay Festivali, Kore Cumhuriyeti

    ·      Mike Trow, Bağımsız Küratör ve Fotoğraf Editörü ve Jüri Başkanı

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN