Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiYeni Sony Xperia 5 II ile tanışın

    Yeni Sony Xperia 5 II ile tanışın

    Japon teknoloji şirketi Sony, yeni akıllı telefonunu tanıttı. Xperia 5 II, gelişmiş özellikleri ve kompakt boyutuyla dikkat çekti.

    Sony, düzenlediği çevrimiçi etkinlik ile yeni akıllı telefonu Sony Xperia 5 II’i (diğer adıyla Canon DSLR modellerini de anımsatan Xperia 5 Mark 2) tanıttı. Sony 1 II’nin daha küçük ve geliştirilmiş versiyonu olarak gelenn akıllı telefon, gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor. (Alprazolam)

    Sony Xperia 5 II’nin teknik özellikleri

    Xperia 5 II, 2020 standartlarına göre küçük sayılabilecek 6.1 inç boyutunda OLED ekrana sahip. Yeni akıllı telefon, Gorilla Glass 6 korumalı ekran paneli, FHD+ çözünürlük, HDR desteği sunuyor.

    Call of Duty Mobile’da 120 fps’yi destekleyen ilk akıllı telefon olarak piyasaya sürülen cihaz, gücünü entegre 5G modemli Snapdragon 865 işlemci ve 8 GB RAM’den alıyor. Ayrıca 21 watt hızlı şarj destekli 4.000 mAh pile sahip.

    Çift SIM desteği, microSD kat yuvası ve NFC modülünün bulunduğu telefonda 128 ve 256 GB dahili depolama seçenekleri söz konusu. Daha çok ekonomik telefonlarda görebildiğimiz 3.5 mm kulaklık girişine sahip olan cihazın yüksek çözünürlüklü (Hi Res) ses deneyimi sunan stereo hoparlörlere sahip olması bir diğer cezbedici özelliği.

    Her biri 12 megapiksellik üç görüntü sensörü içeren arka kamera sistemine sahip cihazda 4K HDR video kaydı imkanı mevcut.

    Sony’nin yeni akıllı telefonu siyah, mavi ve gri renk seçenekleri ile gelecek. Son olarak Android 10 işletim sistemine sahip olacak telefonun Türkiye fiyatı henüz netlik kazanmadı.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN