Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerİnovasyonYeni iPhone’lar için geri sayım devam ediyor…

    Yeni iPhone’lar için geri sayım devam ediyor…

    Bu sene bir sürpriz yapılır mı bilinmez ama üç farklı ekran boyutuna sahip iPhone X beklentisi söz konusu…

    Apple’ın merakla ve heyecanla beklenen 2018 yılı akıllı telefon modelleri için geri sayım devam ediyor. Aslında artık ‘son viraja’ yaklaşıldığını belirtmek mümkün. Her sene Eylül ayı ortasında gerçekleştirdiği lansman etkinlikleri ile iPhone’larının en güncel versiyonlarını özellikleri ve fiyatlarına dair bilgiler eşliğinde kamuoyuyla paylaşan Apple, artık son hazırlıkları yapıyor.

    Apple adına bu sene bir sürpriz olur mu bilinmez ama üç farklı ekran boyutuna sahip iPhone X beklentisi söz konusu. Ayrıca iPhone X modellerinde muhtemelen Çin pazarına yönelik bir adım olarak çift SIM desteğine sahip bir seçeneğin de sunulması yönünde spekülasyonlar var.

    Çin, oldukça büyük ve kalabalık bir ülke, coğrafi şartları dolayısıyla bazı bölgelerde çeken mobil operatör, biraz sonra çekemeyebiliyor. Bu nedenle ülkede yaygın bir şekilde çift SIM’li modeller tercih ediliyor.

    Tercihin ana nedeni ise artık düşük seviyede alınan ağ sinyalleriyle iletişim kesintisi yerine, diğer operatöre hızlı geçiş yapılarak devamlılık sağlanması.

    Kullanım sıklığı baz alındığında Çin’e özgü bir yöntem olduğunu belirtmek bile mümkün.

    Öte yandan Apple’ın sadece mobil telefon duyurusu gerçekleştirmeyeceğini belirtelim. Şirketin akıllı saat, iPad ve hatta Mac modellerinin güncellenmesini de içeren bir dizi ürün, beta sürecindeki yazılımlarının güncel ve nihai versiyonlarının yayını gibi heyecanla beklenen duyuruları da yapabileceğini belirtelim.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN