Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelXiaomi çok daha hızlı bir şarj cihazı geliştiriyor

    Xiaomi çok daha hızlı bir şarj cihazı geliştiriyor

    Xiaomi hızlı şarj cihazları üzerinde halihazırda çalışan bir şirket. Yeni gelen bilgilere göre şirket yeni bir GaN temelli bir şarj cihazı üzerinde çalışıyor. Daha önce 65W gücünde GaN temelli şarj geliştirdiğini aktardığımız Xiaomi’nin şimdi de daha hızlı olmasının ötesinde çok daha kompakt tasarıma sahip şarj cihazı geliştirdiği belirtiliyor.

    Xiaomi hızlı şarj cihazları noktasında dirsek çürütüyor

    Çevrim içi olarak sızdırılan yeni GaN temelli şarj cihazının 67.1W olacağı ortaya çıktı. GaN sayesinde yüksek güce sahip olan bu cihazlar telefonların çok daha hızlı şarj edilmesini sağlıyor. Bu güçlere bağlı olarak da bu ürünlerin boyutları oldukça büyük oluyor. İşte yeni 67.1W olan şarj cihazının daha küçük ve kompakt boyutlarda olacağının altı özellikle çiziliyor.

    Xiaomi-hizli-sarj-cihazlari-00

    Xiaomi’nin bu yeni şarj cihazı hakkında pek bir şey bilinmiyor ancak sertifika listesinde kısa süre içinde tanıtılacağını söylemek mümkün. Çin merkezli şirketin ilerleyen günlerde tanıtacağı akıllı telefonlarının yanında bu şarj cihazını tanıtması da oldukça yüksek.

    Xiaomi-hizli-sarj-cihazlari-00

    GaN temelli şarj cihazları süper termal iletkenlik, yüksek sıcaklık direnci ve galyum nitrür yarı iletken malzemeler kullanıldığı için çok daha avantajlı hale geliyor. Xiaomi daha önce 55W GaN şarj cihazının kullanılması için Mi 11’de destek sunmuştu.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN