Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiSamsung oyunculara özel telefon geliştiriyor!

    Samsung oyunculara özel telefon geliştiriyor!

    Son dönemde oyuncu akıllı telefonu kavramını birçok akıllı telefon üreticisi kullanmaya başladı. Oldukça dikkat çekici tasarıma sahip olan bu telefonlar genelde büyük ekran ve özel bir soğutma sistemi ile birlikte geliyor.Razer Phone, Asus ROG Phone, Honor Play ve Huawei Mate 20 X gibi oyunculara özel birçok farklı akıllı telefon tanıtılırken, dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi olan Samsung’da oyunculara özel telefon geliştiriyor.

    Samsung’dan oyunculara özel telefon geliyor!

    Galaxy A serisinde yer alacağı düşünülen oyuncu telefonu, amiral gemilerinin vazgeçilmezi haline gelen Qualcomm Snapdragon 845 işlemciden güç alacak. Böylece şu anda piyasada olan oyuncu telefonları, Samsung’un bu yeni modeli ile rekabet etmek zorunda kalacak.

    İlk detaylara göre 8 GB RAM‘e sahip olan bu akıllı telefon, 128 GB dahili depolama alanı ile gelecek. 4000 mAh’lık bir bataryadan beslenecek olan cihaz, Galaxy Note 9 ile benzer şekilde karbon su soğutma sistemine sahip olacak.

    Android 8.1 Oreo ile kutudan çıkması beklenilen telefonun, yeni Galaxy A7 ve Galaxy A9 ile benzer bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Samsung’un Aralık ayında tanıtılması beklenilen oyuncu akıllı telefonu hakkında ortaya çıkan ilk bilgiler bu şekilde.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN