Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımMSI X570 anakartları duyuruldu

    MSI X570 anakartları duyuruldu

    Sadece oyun tutkunlarına değil, içerik tasarımcıları ve ofis çalışanları gibi tüm PC kullanıcılarının ihtiyaçlarına hitap eden anakartlarda birçok gelişmiş teknoloji bir araya geliyor.

    Anakart, PC bileşenlerinin en önemli yapı taşlarından biri ve öncü üreticiler dendiğinde de ilk sıralarda şüphesiz MSI konumlanıyor. Bu kapsamda Tayvan merkezli teknoloji şirketi merakla beklenen X570 anakart ürünlerini duyurdu.

    Sadece oyun tutkunlarına değil, içerik tasarımcıları ve ofis çalışanları gibi tüm PC kullanıcılarının ihtiyaçlarına hitap eden bu anakartlarda birçok gelişmiş teknoloji ve özellik bir araya gelerek hem performans hem de deneyimi maksimum seviyeye ulaştırıyor.

    Güçlü özellikler…

    Yakında çıkacak olan 3.nesil AMD Ryzen işlemcilerin gelişmiş performans algoritmalarını desteklemek amacıyla MSI X570 anakartlarda yeni Frozr Heatsink Tasarımı sayesinde üst sınıf termal çözümler kullanılıyor. Bu yapıda soğutma bloğu ve daha yüksek dayanıklılık için patentli çift rulmanlı fan bir araya geliyor. Buna Propeller Blade teknolojisini ekleyerek daha fazla hava akımı ve daha düşük gürültü sağlanıyor. Ek olarak Zero Frozr teknolojisinin yardımıyla yongaseti sıcaklığı kişisel tercihiniz doğrultusunda otomatik olarak ayarlanıyor.

    Konuyla ilgili açıklamada bulunan AMD Müşteri Kanalı genel müdürü ve kurum genel müdür yardımcısı Chris Kilburn, ”MSI X570 anakartlar ve MSI Lightning Gen4 çözümleri ile AMD ve MSI’ın müşterilerimize sunacakları bizi heyecanlandırıyor” yorumunu yaptı.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN