Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiLenovo Moto Tab duyuruldu

    Lenovo Moto Tab duyuruldu

    Dolby Atmos ses destekli çift hoparlöre sahip 10.5 inç ekranlı Lenovo Moto Tab, resmi olarak duyuruldu. İşte yeni Android işletim sistemli tabletin öne çıkan detayları…

    Lenovo, Moto markası altında yeni bir ürün duyurusu daha gerçekleştirdi. Bu kez 10.5 inç tablet şeklinde gelen ürün, orta segmente göz kırpan özellikleri ile dikkat çekiyor.

    Detay: Beş yıl sonra ilk kez Moto markalı bir Android tablet duyuruldu.

    Lenovo Moto Tab adıyla lanse edilen model, enerji verimliliği ile tanınan Qualcomm Snapdragon 625 işlemci, 2 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı, 128 GB’a kadar destekli artırılabilir hafıza, ön ve arkada birer kamera, çift hoparlör gibi özellikler sunuyor. 7000 mAh gibi oldukça büyük bir pil kapasitesiyle gelen tablet, verimli işlemcisiyle birlikte uzun bir şarj dayanıklılığı vaat edebilir.

    Android 7.1 Nougat önyüklü sunulacağı kaydedilen tabletin yazılım tarafında eğlence ve üretkenliği artırıcı bazı özelleştirmelerin söz konusu olduğunu belirtelim. Çocuk Modu ve ekranı TV Moduna dönüştürme gibi özellikler bu kapsamda öne çıkıyor. Öte yandan cihazla ilgili bazı uyumlu aksesuarlar da duyuruldu.

    İlk olarak ABD’de satışlarına başlanan modelin yakın zamanda daha fazla ülkede teknoloji raflarında yer alması bekleniyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN