Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımiddia: Samsung Galaxy Tab A8 2021 böyle görünebilir

    iddia: Samsung Galaxy Tab A8 2021 böyle görünebilir

    Yılın merakla beklenen tablet modellerinden Samsung Galaxy Tab A8 2021 tasarımı ortaya çıktı. İşte detaylar…

    Android tablet pazarı bir tür aydınlanma çağı yaşıyor ve Samsung, buna pozitif şekilde etki ederek sürekli olarak çeşitli seçenekler sunan üreticiler arasında. Güney Koreli şirket, görünüşe göre yeni bir orta seviye model olan Galaxy Tab A8 2021 üzerine çalışıyor ve bu modelin nasıl göründüğü hakkında bilgiler de kamuoyunda yer bulmaya başladı…

    Kesin olmaya detaylara göre Galaxy Tab A8 2021, geçen yılki Galaxy Tab A7 10.4’ün FHD+ çözünürlüğe sahip ve 10,4 inç LCD ekranla devam eden varisi olacak. Gövde alüminyumdan yapılmış gibi görünüyor ve boyutları 246.7 x 161.8 x 6.9mm olarak bildiriliyor. Arkada tek bir 8MP kameraya sahip.

    Tablet ayrıca dörtlü hoparlör, kulaklık jakı, USB-C bağlantı noktasına sahip olacak ve hem sadece Wi-Fi, hem de LTE dahil sürümleri mevcut olabilir. Teknik özelliklerin geri kalanı henüz onaylanmadığı için yeni açıklamaları bekliyoruz.

    Tablert segmenti koronavirüs pandemisi ile birlikte sıra dışı bir gelişme gösterdi. 2020’nin ardından 2021 yılı da tablet satışlarında rekorların kırıldığı bir yıl oldu. Apple’ın kısa süre önce tanıttığı tabletlerin ardından büyük rakibi Samsung’un bu yöndeki stratejisi de merak uyandırıyor.
    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz..

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN