Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerİnovasyonHP’den sözünüzü dinleyen yazıcı

    HP’den sözünüzü dinleyen yazıcı

    HP, sesli kontrollerle çalışabilen, aynı zamanda bir kitap gibi gizlenebilir yazıcısı Tango’yu duyurdu. HP Tango, yazıcı segmenti açısından ilginç iddialara sahip…

    Yazıcıların zamana ayak uyduramadığını düşünüyorsanız HP Tango’yu henüz tanımıyorsunuz demektir. Yeni Tango; Alexa, Cortana ve Google Assistant desteği ile sesli olarak komut alabilen, yenilikçi bir model. Üstelik ilginç bir şekilde kitap halinde, adeta kamufle edilerek gizlenebiliyor. Keten kapaklarla özelleştirilebilen HP Tango, tipik bir yazıcıya göre çok daha dekoratif.

    Mürekkep püskürtmeli yazıcı, düz bir şekilde satıldığı gibi kapakla da satılacak. Kapaklı modeli Tango X adıyla gelecek. Kapaklı olduğu durumda fiyatı yaklaşık yüzde 50 artıyor. Kapak satın alma seçeneği de söz konusu. İlgi çekici bir özelleştirme hali.

    Akıllı telefonla kolay baskı

    HP Tango, sesli komut dışında bir dizi fonksiyonel özellikle geliyor. Bulut tabanlı iki yönlü ağ bağlantısı ile yazdırma, kopyalama ve tarama fonksiyonları var. Akıllı telefon ile çok kolay ve tamamen ücretsiz baskı özelliği de mevcut. Bunun için akıllı telefona bir uygulama yüklenerek işlemler gerçekleştirilebiliyor.

    Kartuş mu bitti? Söyleyin, sipariş versin…

    Öte yandan cihazın sesli komut konusu oldukça keyifli. Örneğin kartuşu bittiğinde sesli olarak sipariş verilebilecek. Elbette desteklenen dillerde ve ülkelerde.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN