Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımGeForce Now için beklenmedik destek

    GeForce Now için beklenmedik destek

    Oyun şirketi Epic Games, NVIDIA ile beraber çalışılacağını duyurdu. İşte detaylar…

    Son günlerde ismini yoğun biçimde duyduğumuz GeForce Now, oyunculara iyi bir haberle geldi. Epic Games, GeForce Now’a destek açıklamasıyla birlikte NVIDIA ile beraber çalışacaklarını duyurdu. Epic Games’ten önce bazı firmalar desteğini geri çekmişti.

    Daha önce 2K Games, oyunlarının GeForce Now kütüphanesinden kaldırılmasını istemiş, NVIDIA da bu isteği reddetmeyerek oyunları kütüphanesinden kaldırmıştı.

    Epic Games CEO’su Tim Sweeney, Twitter’dan yaptığı açıklamada GeForce Now’un yeni oyun sistemini desteklediğini belirtti. Ayrıca Sweeney, ilginç bir saptama yaparak GeForce Now’un oyun geliştiricilerinin ve yayıncıların en iyi dostu olduğunu söyledi.

    Yaklaşık üç hafta kadar önce beta sürümünden kararlı sürüme geçen GeForce Now, istek üzerine Activison, Blizzard ve 2K Games şirketlerinin oyunlarını kütüphanesinden kaldırmıştı. Bu firmaların oyunlarının çok yüksek fiyatlarla satıldığı biliniyor. Fortnite oyunuyla tanınan Epic Games’in bu desteği, GeForce Now için çok hoş bir jest olmuş oldu.

    Açıklamasından sonra birkaç tweet daha paylaşan Sweeney, yeni nesil oyunların internet üzerinden oynanmasının büyük bir avantaj olduğunu ve bu sayede mobil cihazlarda da oyun oynamayı mümkün kıldığından bahsetti.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN