Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelGalaxy J4+ ve Galaxy J6+ için Android Pie yayınlandı!

    Galaxy J4+ ve Galaxy J6+ için Android Pie yayınlandı!

    Samsung amiral gemileri için Android Pie güncellemesini tamamlayarak, orta – üst seviye telefonlarına yoğunlaştı. Bu kapsamda Galaxy A serisinin ardından Galaxy J serisi telefonlara güncelleme verilmeye başlandı.

    Samsung’un uygun fiyatı ile dikkat çeken Galaxy J4+ ( Galaxy J4 Plus ) ve Galaxy J6+ ( Galaxy J6 Plus ) modelleri için Android Pie güncellemesi yayınlandı. Her iki cihaz için yayınlanan güncelleme yaklaşık 1.2 GB boyutunda ve Nisan ayı güvenlik yamalarına ev sahipliği yapıyor.

    Galaxy J4+ ve Galaxy J6+ için Android Pie yayınlandı!

    Ayrıca, Samsung’un yeni kullanıcı arayüzü One UI güncelleme sonrasında uygun fiyatlı bu modeller ile buluşuyor. Güncelleme notlarında cihazlara özel dikkat çekici bir farklılık yok. One UI arayüzünün sunduğu yeniliklerden bahseden Samsung güncellemenin beraberinde getirdiği yeniliklere değiniyor.

    Tüm bunlara ek olarak genelde güncellemelerin dağıtımına bir ülkeden başlamayı tercih eden Samsung bu kez farklı bir politika izleyerek güncellemeleri birden fazla ülkede aynı anda yayınladı. Bu kapsamda Galaxy J4 Plus için Android Pie güncellemesinin dağıtımına Ukrayna, Tayland ve Vietnam’da, Galaxy J6 Plus için ise Hindistan, Irak ve Almanya’da başlandı.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN