Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımFitbit Versa 2 : Tek şarj ile en az 5 gün çalışma

    Fitbit Versa 2 : Tek şarj ile en az 5 gün çalışma

    Fitbit Versa 2 akıllı saat, gerek tasarımı gerekse de sunduğu özelliklerle pek çok akıllı saatin arasından sıyrılarak “spor odaklı” hareket etmeyi seven teknoloji severleri hedefliyor.  

    Fitbit Versa 2 ile sporun tadını çıkarın. Hem de tek şarj ile en az 5 gün! Dayanıklı yapısı ve pek çok farklı spor dalına destek veren uygulamalarıyla gerçek bir “sağlıklı yaşam koşu” yakıştırmasını da yapabilirsiniz.

    Fitbit Versa 2, alüminyum çerçeve ve silikon kayışlara sahip. Sade diyebileceğimiz tasarım hatlarına sahip olan bu ürün, bilekte çok rahat bir his oluşturuyor. Kutuda biri uzun, diğeri de kısa olmak üzere iki kayış bulunması iyi düşünülmüş bir özellik. Bu sayede kendi bileğinize en uygun olanı kolaylıkla takarak kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

    OLED ekran

    Bu yeni ürünün ilk ürüne kıyasla en dikkat çekici farklarından bir tanesini ekranı oluşturuyor. Fitbit Versa 2  bu sefer ekranı büyürken çerçeveleri de küçülmüş. OLED ekranı sayesinde daha iyi renkler sunarken dış mekan kullanımlarında da daha iyi bir parlaklık düzeyi sunabiliyor. Ayrıca ekranın üzerinde Gorilla Glass 3 koruması var, ki bu da önceki modele göre daha dayanıklı olduğu anlamına geliyor. Tabii ürünü suyun altında da rahatlıkla kullanabileceğinizi belirtelim.

    Kullanımı

    Fitbit Versa 2, pek çok akıllı saatte gördüğümüz özelliklere sahip. İster saatinize müzikler depolayarak daha sonra dinleyin, isterseniz ekstra uygulamalar yükleyin, isterseniz arayüzü değiştirin, isterseniz de telefonunuza gelecek mesajlar ve aramalar için bildirimler alın, bunları yönetin. Ürünün rahat bir kullanım sunduğu gerçek.

    Ürün, içinde barındırdığı spor modları sayesinde gerçek bir spor ürünü olduğunu kanıtlıyor. Fitbit Versa 2, sizin yaptığınız sporu algılayarak ona göre otomatikman konum alabiliyor. Örneğin, yüzüyorsanız ona göre, koşuyorsanız ona göre, dövüş sporlarıyla ilgileniyorsanız da ona göre verileri kaydederek size en doğru bilgileri sunabiliyor. Tabii nabız ölçer, adım sayar, kalori takibi gibi artık temel özellik sınıfında yer alan detayları da kolaylıkla takip edebiliyorsunuz.

    Versa 2, gece boyunca uykunuzu da takip edebiliyor. Uykunuzun aşamalarını ve hangi saat aralıklarında kaliteli ya da sorunlu uyuduğunuzu raporlayarak size bildiriyor ve siz de buna göre önlemler alabiliyorsunuz.

    Sonuç

    Bu akıllı saatin bir diğer dikkat çekici özelliği ise, tek şarj ile normal kullanımda 5 günü aşan bir deneyim sunabiliyor olması. Pek çok akıllı saat ile kıyasladığımızda, tek şarj ile 2-3 günlük dilimi görmeleri bile zor iken Versa 2’nin 5 günü geride bırakması gerçekten iyi.

    FitBit ürün ailesi hakkında detaylı bilgi ve satın almak için buraya tıklayın

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN