Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürErkekler için çok fonksiyonlu tıraş makinesi modelleri

    Erkekler için çok fonksiyonlu tıraş makinesi modelleri

    Özellikle küresel salgın döneminde, kendi işimizi kendimiz görmeye alıştık. Evde tıraş yapmak da bu işlerin başta gelenlerinden. Bu süreçte, çok fonksiyonlu tıraş makineleri, bir başka deyişle erkek bakım setleri öne çıktı. Saç kesme ve düzeltme, sakal kesimi ve biçimlendirme, burun ve kulak tüylerini alma gibi çok fazla fonksiyonu bünyesinde barındıran bu ürünler oldukça popüler.

    Kablosuz kullanım avantajı

    Şarjlı olmaları nedeniyle kablosuz olarak kullanılabilen, gerektiğinde musluk altında yıkanabilen bu tür cihazlar, fiyatları itibariyle de gayet makul. Bu hafta MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim dört farklı erkek bakım setini inceledim ve özelliklerinden söz ederek satın alma kararınıza yardımcı olmaya çalıştım. Hazırsanız, sözü fazla uzatmadan erkeklerin favorisi olan bu ürünlerin detaylarına geçelim:

    BRAUN MGK3245 7in1 Erkek Bakım Seti

    BRAUN MGK3245 7in1 Erkek Bakım Seti

    BRAUN firmasının erkek bakım seti, saç şekillendirme, sakal kesme ve yüz tüylerini temizleme gibi görevleri sorunsuz yerine getirecek şekilde tasarlanmış bir ürün. Yedi farklı başlığa sahip olan bu setle, 13 farklı uzunlukta kesim yapılabiliyor. Bu setle birlikte sinekkaydı tıraş için Gillette Fusion5 ProGlide tıraş makinesi de veriliyor. Sekiz saat içinde tam şarj olan bu tıraş makinesi, tek şarjla 80 dakika tıraş yapabiliyor. Ürünün temizlik gerektiği anlarda su altında yıkanabilecek şekilde tasarlanmış olması da önemli.

    PHILIPS MG5716/15 Multigroom Series 5000 Erkek Bakım Seti

    PHILIPS MG5716/15 Multigroom Series 5000 Erkek Bakım Seti

    Yüz, saç ve vücutta kullanmak üzere geliştirilen PHILIPS firmasının bu ürünü, 9 farklı başlığa sahip. Sakalınızı düzeltmek ve şekillendirmek, saçlarınızı kesmek ve vücut kıllarınızı düzeltmek için bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Burun kılı düzeltici ise, burnunuzdaki ve kulağınızdaki istenmeyen kılları sorunsuz alabiliyor. 16 saatte şarj edilebilen bu ürün, tek şarjla 70 dakikaya kadar kullanım sunuyor. Bıçakları kendiğinden bilenme teknolojisiyle 4 yıl keskinlik vadeden bu ürün ve aparatları, musluk altında yıkanabiliyor.

    BABYLISS MT726E 8 Başlıklı Erkek Bakım Seti

    BABYLISS MT726E 8 Başlıklı Erkek Bakım Seti

    Kişisel bakım ihtiyaçları için BABYLISS firması tarafından üretilen MT726E model bu set, 8 adet başlıkla geliyor. Yüz ve vücut bakımınızı tek makineyle yapabilmenizi sağlayan bu sette, saç, sakal, burun ve kulak temizliği için geliştirilmiş başlıklar ile 34 mm. hassas titanyum bıçaklar yer alıyor. 8 saatlik şarjla 60 dakika kullanım ömrü sunan bu ürün, istendiğinde kablosuz olarak kullanılabiliyor. BABYLISS firmasının MT726E model tıraş makinesi ve aksesuarları gerektiğinde kolayca temizlenebiliyor.

    DUCATI BY ARZUM AR5500 Race 16’sı 1 Arada Erkek Bakım Seti

    DUCATI BY ARZUM AR5500 Race Erkek Bakım Seti

    ARZUM firmasının İtalyan DUCATI firmasıyla birlikte geliştirdiği bu erkek bakım seti, titanyum kaplı bıçakları bulunan bir makine ile geliyor. Makineyle birlikte sakal, saç, vücut, burun ve kulak kılı düzeltici, detaylı şekillendirme başlığı, makas ve saç fırçası veriliyor. Kablolu ve kablosuz kullanım imkânı sunan bu ürün, 90 dakikalık şarjla 60 dakika kablosuz kullanım ömrü sunuyor. Ürünün hızlı şarj edilebiliyor olması, kullanıcısına zaman kazandıran önemli avantajlardan biri. Gerektiğinde tıraş makinesi ve aksesuarları yıkanabiliyor.

    Sorularınız olursa yorumlardan bana ulaştırabilirsiniz

    Bu yazıda erkekler için çok fonksiyonlu tıraş makinesi modelleri hakkında detaylı bilgi vermeye çalıştım. MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan tüm modelleri buradan görebilirsiniz. Konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıdan yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/melihbayramdede

    YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    Android platformundaki en popüler podcast uygulamaları

    Android platformundaki en popüler podcast uygulamaları

    Android platformundaki en popüler podcast uygulamaları

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN