Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelHer bilgisayarda oynayabileceğiniz düşük sistem isteyen oyunlar

    Her bilgisayarda oynayabileceğiniz düşük sistem isteyen oyunlar

    Eski bir bilgisayarınız varsa yeni oyunlarda ne kadar kötü bir deneyim yaşattığını biliyorsunuzdur. Yeni oyunlar özellikle grafik kalitesi olarak üst düzey oldukları için pek eski sistem dostu değiller. Eski bilgisayarınızla keyifli vakit geçirebilmeniz için düşük sistem gerektiren oyunlar listesi ile karşınızdayız.

    Düşük sistem gerektiren oyunlar

    Eski sistemlerde çalışabilen oyunlar genelde eski oyunlar oluyor. Oyunların eski olması kötü oldukları anlamına gelmez, zira oyun tarihinin en iyi yapımlarının çoğu eskiye ait. Lafı fazla uzatmadan eski sistemlerde oynanabilecek oyunlara geçelim.

    1 – Mount & Blade: Warband

    Orta çağda geçen bir strateji oyunu olan Warband, Mount & Blade serisinin en sevilen oyunudur. Geçtiğimiz yıl uzun bir geliştirilme sürecinin ardından çıkan Mount & Blade II: Bannerlord bile onun başarısına erişemedi. Strateji oyunlarına düşkünseniz bu oyunu mutlaka oynamalısınız.

    Minimum sistem gereksinimleri:

    İşletim Sistemi: Windows® XP. İşlemci: Intel Pentium 4 2.0 GHz veya AMD 2.5 GHz. Bellek: 512 MB RAM. Ekran Kartı: 64 MB VRAM’li 3D ekran kartı Sabit Disk: 1 GB boş alan. Ses: Standart ses.

    2 – Age of Empires 2

    Bir başka efsanevi strateji oyunuyla devam edelim. 1999 yılında Microsoft tarafından piyasaya sürülen Age of Empires 2, ikonikleşmiş bir oyun. Kuş bakışı açısından 2D grafiklerle oynanan oyunun HD Edition ve Definitive Edition sürümleri de 2010’larda çıkış yaptı.

    Oyunun 2013 yılında çıkan HD Edition sürümü için minimum sistem gereksinimleri:

    İşletim Sistemi: Windows Vista, 7, 8 Pro+ İşlemci: 1.2GHZ CPU Bellek:1 GB RAM Ekran kartı: Direct X 9.0c destekli GPU Boş alan: 2 GB

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN