Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiApple, tasarımı ve performansı ile dikkat çeken yeni iPad mini’yi duyurdu

    Apple, tasarımı ve performansı ile dikkat çeken yeni iPad mini’yi duyurdu

    Yeni iPad mini, tam ekran bir tasarım, A15 Bionic çip, Ana Sahne, 5G ve daha fazlasına sahip…

    Apple, dört renk seçeneğiyle sunulan, daha büyük 8.3 inç Liquid Retina ekranlı yeni iPad mini’yi duyurdu. Yeni A15 Bionic çipe sahip yeni iPad mini, önceki nesle göre yüzde 80 daha hızlı performans sağlıyor. Bu, onu bugüne kadarki en becerikli iPad mini yapıyor.
    Yeni bir USB-C bağlantı noktası daha hızlı bağlantı sağlıyor ve 5G Cellular modelleri daha esnek mobil iş akışları sunuyor. Yeni gelişmiş kameralar, Ana Sahne ve Apple Pencil (2. nesil) desteği kullanıcılara fotoğraf ve video çekmeleri, sevdikleriyle iletişimde kalmaları ve yaratıcı fikirlerini anında not almaları için yeni yollar sunuyor.
    “Ultra taşınabilir tasarımı ve günlük görevlerden yaratıcılık veya iş uygulamalarına kadar çok çeşitli kullanım alanlarıyla, iPad mini gibisi yok,” diyen Apple’ın Global Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Greg Joswiak sözlerini şöyle sürdürdü: “Tam ekran tasarımına sahip yeni Liquid Retina ekranı, olağanüstü performans artışı, ön ve arkasındaki yeni gelişmiş kameralar, Ana Sahne, USB-C, 5G ve Apple Pencil desteğiyle, yeni iPad mini avucunuzda tutabileceğiniz büyük bir yenilik.”
    Yeni iPad mini dört renk seçeneğiyle (pembe, yıldız ışığı, mor ve uzay grisi) her zevke uygun bir deneyim sunuyor. iPad mini dar kenarlı ve daha büyük bir 8.3 inç Liquid Retina ekrana sahip olmasına rağmen aynı kompakt boyuta sahip. 500 nit parlaklık, P3 geniş renk yelpazesi, yansıma önleyici ekran kaplaması, True Tone ve tam laminasyon gibi gelişmiş teknolojilerle, görseller ve videolar daha canlı hale geliyor ve camın yüzeyinden taşıyor gibi görünüyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN