Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiWindows 10 yayınlandı! Nasıl indirilir?

    Windows 10 yayınlandı! Nasıl indirilir?

    windows10

    Microsoft, Windows 10 güncellemesini yayınladı. Aşama aşama dağıtımına başlanacak güncellemeyi ilk etapta rezervasyon yaptırmış olan kullanıcılar indirebiliyor.

    Öte yandan Windows 7 ve Windows 8.1 yüklü lisanslı cihaz kullanıcıları, Windows 10’a ücretsiz olarak yükseltme yapabilecek. Ayrıca Windows 10’a geçildiğinde bunun belli bir süresi de olmayacak.

    Windows 10’un dosya boyutu 3 GB. Ancak yükleme öncesinde sabit disk alanının 3 GB’dan fazla olması gerekiyor. Bu nedenle yükleme öncesinde bazı verilerin ve uygulamaların silinmesi gerekebilir.

    Windows 10 sürümleri neler?

    Windows 10 Home Edition, Windows 10 Pro Edition, Windows 10 Enteprise Edition, Windows 10 Mobile, Windows 10 Mobile Enterprise ve Windows 10 Education. Bu sürümlerden mobil kullanıcılar için olanlar; Windows 10 Mobile, Windows 10 Mobile Enterprise olarak geliyor. Windows 10 Education eğitim kurumları için gelirken diğer iki sürüm masaüstü, tablet ve 2’si 1 arada ürünler için kullanıma sunuluyor.

    win10review2_0

    Nasıl yüklenir?

    Lisanslı Windows 7 veya Windows 8.1 sahibiyseniz bilgisayarınızda Denetim Masası>Windows Update yolunu izleyerek güncellemeleri denetle seçeneği üzerinden Windows 10 yükseltmesini gerçekleştirebilirsiniz.

    Performans ve tasarım başta olmak üzere birçok yönü ile geliştirilmiş bir Windows işletim sistemi deneyimi vaat eden Windows 10’u buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Windows 10, C:\$Windows.~BT dosya konumuna yüklenir.

    İlk olarak ‘indirilme’ şeklinde yüklenebilen Windows 10’un kutulu sürümlerinin önümüzdeki aylarda teknoloji raflarında yer alacağı açıklandı.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN