Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiValve geç de olsa Microsoft’u hatırladı

    Valve geç de olsa Microsoft’u hatırladı

    Ekran Resmi 2016-06-29 19.59.48

    Oyun severlerin vazgeçilmez dijital platformlarından biri de şüphesiz Steam. Ücretli/ücretsiz oyunlar, forum ve benzeri iletişim kanalları ile binlerce oyun için kapsamlı bir mecra özelliği sunan Steam’in Windows Phone’a özel uygulaması yayınlandı. Evet, ilk kez yayınlandı, yani tasarımcı şirket Valve, geç de olsa Microsoft’u hatırladı…

    Valve Corporation tarafından tasarlanan Steam, iOS ve Android uygulamalarını bundan 4 sene önce yayınlamıştı. Windows Phone uygulamasının ne zaman geleceği ise uzun yıllardır süregelen bir merak, bir soru olarak kalmıştı ki beklenen adım geldi. Peki Windows Phone için Steam uygulaması kullanıcılara neler sunuyor? Uygulamanın özellikleri neler?

    Windows Mağaza’dan indirilebilen Steam ile oyun satın almak, oyuniçi alışverişler yapmak, Windows’lu PC’ye oyun yüklemek mümkün. Pek çok oyun hakkında detaylı bilgi, puanlama, oyuncu incelemeleri, yorumlar da görülebiliyor. Steam yaz indirimlerine denk gelmesi ile dikkat çeken Windows Phone hamlesinin, Valve açısından gelirleri artırıcı bir yönünün de olmasının amaçlandığı anlaşılıyor.

    Uygulamanın yalnızca Windows 10’a gelmediği de altı çizilen detaylar arasında, Windows Phone sahipleri söz konusu yazılımı indirip kullanmaya başlayabilir.

    Ekran_Resmi_2016-06-29_19_58_56

    Son bir not da Steam yaz indirimlerinden; 4 Temmuz’a kadar devam edecek indirimli fiyatlar Euro Truck Simulator 2, Tales of Zestiria, Rocksmith, Gothic Armada, The Crew gibi yapımlarda yüzde 70’lere varan avantajlarla geliyor.

    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN