Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürTaşınabilir LED projektör Acer C250i duyuruldu #IFA2019

    Taşınabilir LED projektör Acer C250i duyuruldu #IFA2019

    Acer C250i, akıllı telefonlardaki içeriği her yerde, her zaman görüntülemek için tasarlanan bir Full HD taşınabilir projektör.

    Acer, IFA 2019’da C250i taşınabilir LED kablosuz projektörünü duyurdu. Stant gerektirmeden çok açılı görüntü yansıtma becerisine sahip cihaz, dünyanın ilk1 otomatik dikey mod özelliğiyle kullanıcıların akıllı telefonlarındaki içerikleri her yerde, her zaman yansıtmalarını sağlıyor. Son derece hafif bir projektör olan Acer C250i, çok açılı izleme, çözünürlük, pil ömrü ve genel kullanım kolaylığı konularında ise oldukça iddialı.

    C250i, benzersiz bükülmüş silindir tasarımı sayesinde yatay atımlı diğer projektörlerden farklı olarak çok açılı projeksiyon imkanı sunuyor. Tasarım yalnızca şık olmakla kalmıyor aynı zamanda alandan tasarruf ediyor ve stant veya üçayak gerektirmeden duvara, tavana veya herhangi bir yüzeye görüntü yansıtma esnekliği sunuyor. Kullanıcılar yan koydukları projektörü döndürerek içeriklerini duvarda veya tavanda görüntülemek için en uygun açıyı bulabiliyor. Dikey olarak konulduğunda ise yatay görüntülere destek veriyor ve otomatik dikey moduna geçebiliyor.

    C250i kompakt boyutlarına rağmen yüksek çözünürlüklü 1080p görüntüleri destekliyor. Üründe ayrıca tek şarjda 5 saat dayanan bir pil bulunuyor. Android ve iOS kullanıcıları C250i’ye kablosuz olarak bağlanıp evde veya yolda zahmetsiz bir kullanım deneyimi yaşayabiliyor. C250i’nin LED modülü 30.000 saate varan çalışma ömrü sunuyor. %100 NTSC uyumlu renk gamı, 300 ANSI lümen parlaklık ve 5000:1 kontrast oranı da cihazın diğer özellikleri arasında yer alıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN