Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunSony, PlayStation 5 için geliştirilecek oyun türlerini açıkladı

    Sony, PlayStation 5 için geliştirilecek oyun türlerini açıkladı

    Hikâye odaklı oyunlar Sony için çok başarılı bir stratejiydi. Şirket, bu başarılı stratejisini PS5’te de sürdürecek…

    Sony’nin PlayStation 4’e özel oyunlarının beğeniyle karşılanmasının ardından açıklama yapan Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios Başkanı, hikâye odaklı oyunları PlayStation 5’te de sürdüreceklerini açıkladı.

    Sony’nin PlayStation 4 oyuncularına sunduğu God of War, Uncharted 4: A Thief’s End, Marvel’s Spider-Man gibi çok sevilen hikâye odaklı oyunları oldukça sevilmişti. Bu hikâye odaklı oyunlar Sony için çok başarılı bir stratejiydi. Açıklamalara göre Sony, bu başarılı stratejisini PS5’te de sürdürecek.

    SIE Worldwide Studios Başkanı Hurmen Hulst, Sony’nin gelecekte daha fazla tek oyunculu ve hikâye odaklı oyun yapacağını belirtti. PlayStation Blog’a konuşan Hulst, hikâye odaklı oyunlara ve tek oyunculu oyunlara verdikleri önemle birlikte deneylere ve yeni fikirlere de açık olacağını söylüyor.

    Yeni fikirler…

    Açıkça görülüyor ki Sony hem geçmişteki çizgisini koruyor hem de yeni fikirler denemek istiyor. PS5 oyunlarının diğer türlere ne kadar kayacağı henüz bilinmese de, şirketin bu platforma özel oyunlarda sınırları aşacağını söylemesi, oyuncuları heyecanlandıran bir gelişme.

    PlayStation 5’in bu yılın sonlarına doğru tanıtılması beklense de, Sony bu detayları oldukça dikkatli bir şekilde muhafaza ediyor. Bununla birlikte fiyat etiketi ve teknik özellikleri hakkında da hala yeterince bilgimiz yok.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN