Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımSamsung'un 65W hızlı şarj cihazı ortaya çıktı

    Samsung’un 65W hızlı şarj cihazı ortaya çıktı

    Samsung çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Daha önce Samsung Galaxy S21 serisinin 25W şarj aletiyle geleceğini öğrenmiştik. Samsung’un 65W hızlı şarj cihazı karşımıza Güney Koreli teknoloji devinin bu haftaki etkinliğinde çıkabilir.

    Samsung’un 65W hızlı şarj cihazı

    Daha önce sertifikalandırılan şarj cihazı, şu an için prototip olsa da yeni bir görüntü paylaşıldı. Paylaşılan bu görselde ise cihazın beklenenden çok daha yüksek bir güce sahip olduğu aktarılıyor.

    Söz konusu Twitter paylaşımı şu şekilde:

    Cihazın üzerinde D.Sample_PCB Rev 1.0 yazıyor ve dev bir gövdeye sahip. Prototip olduğu anlaşılan cihazın yeniden ortaya çıkması birkaç gün içinde tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S21 ailesi ile anılmasına yol açıyor. Samsung’un yeni telefonuyla birlikte karşımıza çıkması beklenen bu şarj aletinin kesin geleceğini söylemek mümkün değil ancak tekrar ortaya çıkması beklentilerin artmasına neden oluyor.

    Söylenenlere göre Samsung bu şarj cihazını yalnızca Ultra takısına sahip akıllı telefon modelinin kutu içeriğine ekleyecek. Samsung’un bu haftaki etkinliğinde söz konusu iddiaların doğru olup olmadığını göreceğiz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN