Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelRealme C25s piyasaya çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri

    Realme C25s piyasaya çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri

    Mobil sektörün hızla büyüyen üreticilerinden Realme, yeni akıllı telefonlarıyla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Son zamanlarda giriş seviyesi ve orta segment telefonlarını piyasaya süren şirket, şimdi ise bu aileye Realme C25s modelini ekledi.

    Uygun fiyatıyla kullanıcıya hitap eden Realme C25s, LCD ekranla donatılırken, aynı zamanda MediaTek’in Helio G85 yonga setinden güç alıyor.

    Realme C25s teknik özellikleri

    Çinli üreticinin yeni akıllı telefonu Realme C25s; ön tarafında HD+ çözünürlüğe, 20:9 en boy oranına ve 570 nit parlaklığa sahip 6.5 inç LCD ekran ile geliyor. Bunun yanı sıra yapay zeka destekli güzellik ve portre modu sunan 8 Megapiksel selfie kamerası da, yine cihazın ön tarafına yerleştiriliyor.

    Realme C25s’in arkasında ise 48 Megapiksel çözünürlükte ana kamera bulunuyor. Buna aynı zamanda 2 Megapiksel makro ve 2 Megapiksel derinlik sensörü de eşlik ediyor.

    Realme-C25s

    İşlemci tarafında ise Realme bu telefonda MediaTek’in Helio G85 yonga setine yer verirken, aynı zamanda bunu 4 GB RAM ve 64/128 GB depolama seçenekleriyle de destekliyor. Ancak bu kapasitenin daha da üstüne çıkmak için cihazda microSD kart girişi olduğunu da belirtmekte fayda var.

    Pil ömrü açısından C25s, 18W hızlı şarjı destekleyen 6.000 mAh pil ile donatılıyor. Öte yandan cihaz kutudan direkt olarak Android 11 tabanlı Realme UI 2.0 arayüzüyle çıkıyor.

    Cihazın diğer özellikleri arasında da; çift 4G Volte, Wi-Fi 802.11 ac, Blueotooth 5.0, GPS ve 3.5 mm kulaklık girişi yer alıyor.

     Realme C25s fiyatı

    Realme’nin yeni bütçe dostu telefonu C25s iki depolama seçeneğiyle geliyor. Cihazın fiyatı ise şöyle:

    •    4 GB RAM+64 GB depolama: 137 dolar
    •    4 GB RAM+128 GB depolama: 151 dolar

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN