Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürRacing Wheels dünyada zirvede

    Racing Wheels dünyada zirvede

    Funpac dördüncü oyunu olan Racing Wheels ile App Store’da en fazla indirilen oyun oldu.

    Dünya her geçen gün çok daha hızlı ve çok daha mobil olurken, hyper-casual oyunlar minimalistik ve basit tasarımıyla oyun sektörünün yükselen yeni trendi haline geldi. İnsanları kendine bağlayan bu oyun türü, olağanüstü büyümesini 2020’nin ilk çeyreğinde de sürdürdü.

    Özellikle mart ayında baş gösteren pandemi nedeniyle birçok ülkede karantina uygulanması ve insanların evlerinde zaman geçirmek zorunda kalması, bu alandaki kullanıcı harcaması ve indirmelerin rekor düzeylere yükselmesine yol açtı.

    Oyun dünyasındaki rolünü güçlendirmek isteyen Mynet’in hyper-casual mobil oyun yayıncılığı alanında faaliyet göstermek için kurduğu Funpac, kısa sürede gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti. Şirket, Kasım 2019’dan bu yana yayınladığı dördüncü oyun olan Racing Wheels ile de dünyada zirveye oturmayı başardı.

    ABD’nin yanı sıra İngilizce konuşulan tüm ülkelerde App Store’da yarış ve spor kategorisinde bir numarada yer alan Racing Wheels, bütün oyunlar içinde de top 50’ye girerek önemli bir başarı kaydetti. Daha önce Funpac’in yayınladığı Kelime Savaşı, Homer City ve HR Master adlı oyunlar da dünya sıralamasında zirvede yer almıştı.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN