Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelOnePlus'tan Netflix kullanıcılarını sevindiren güncelleme

    OnePlus’tan Netflix kullanıcılarını sevindiren güncelleme

    Bazı OnePlus cihazlar QHD ekrana sahip olduğu halde OxygenOS arayüzünde yer alan sorun nedeniyle içerikleri sadece 480p çözünürlükte izleyebiliyor. OnePlus, 7 ve 7T modelleri başta olmak üzere Netflix uygulamasında video kalitesini çözecek güncellemeyi nihayet yayınladı.

    Güncelleme, OnePlus cihazların Netflix sorunu çözecek

    Bir süredir kullanıcılar tarafından eleştirilen Netflix video kalite sorunu yeni güncelleme ile çözüme kavuştu. Özellikle OnePlus 7 ve 7T kullanıcılarının yaşadığı sorun, OxygenOS 11.0.2.1 güncellemesi ile tarihe karışacak.

    OnePlus güncelleme

    OnePlus kullanıcıları, cihazlarının QHD ekrana sahip olduğu halde Netflix uygulamasında sorun yaşadıklarını belirtti. Konu hakkında çalışma yapan şirket, güvenlik yamalarının da yer aldığı güncellemeyi kullanıcılara sundu.

    Henüz kısıtlı kullanıcı kitlesiyle paylaşılan güncelleme, yakında tüm OnePlus cihazlarda indirilebilir hale gelecek. Güncelleme sırasını beklemek istemeyen kullanıcılar, Google Play Store’da yer alan üçüncü parti OxygenOS güncelleme yazılımıyla cihazlarını güncelleyebilecek. (Üçüncü parti uygulamalar cihazınıza yazılımsal ve donanımsal zarar verebilir. Bu sebepten dolayı güncelleme işlemlerini şirketlerin kendi sistemleri üzerinden yapmanızı öneriyoruz.)

    OxygenOS 11.0.0.2.1 güncellemesi ile gelen diğer hata düzeltmeler ise şu şekilde,

    • Güç tüketimi optimizasyonu yapıldı.
    • Aşırı Isınma Kontrol sisteminde bazı iyileştirmeler yapıldı.
    • Dosya Yöneticisi uygulamasını kullanırken yaşanan çökme hataları giderildi.
    • Google tarafından hazırlanan Haziran 2021 Güvenlik Yaması uygulandı.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN