Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelMIUI 13'e ait yeni ekran görüntüleri sızdırıldı

    MIUI 13’e ait yeni ekran görüntüleri sızdırıldı

    Xiaomi’nin yeni arayüzü MIUI 13 netleşiyor. Ağustos ayında piyasaya sürülmesi beklenen bu arayüz, tanıtım tarihine doğru yaklaşırken yeni detaylarıyla bir kez daha ortaya çıktı.

    Çinli kullanıcılar, yaklaşmakta olan MIUI 13’ün ekran görüntülerini Xiaomi forumlarında ve diğer mecralarda paylaştılar.

    MIUI 13 arayüzü yeni kontrol merkezine sahip olacak

    Xiaomi, MIUI 12.5 arayüzünü şu anda desteklenen tüm modellere getirdi denebilir. Artık bu dağıtımlarda sona gelen üretici, diğer yandan da MIUI 13 hazırlıklarını sürdürüyor.

    Kısa süre önce Xiaomi, MIUI 12.5 beta sürümünde çok önemli bir özelliği piyasaya sürdü. Çinli üretici bazı telefonların daha iyi performans sergilemesi için sanal RAM işlevini desteklenen modellere getirdi. Snapdragon 865, Snapdragon 870 ve Snapdragon 888 işlemcili telefonlar için sunulan bu özellik, MIUI 13 ile birlikte tüm kullanıcılara ulaşacak.

    Sanal RAM’e ek olarak yukarıdaki ekran resminde MIUI 13 ile gelecek başka yenilikler de sızdırıldı. Bu resimlere göre Xiaomi’nin bir sonraki arayüzü yeni bir kontrol merkezi ile gelecek.

    Kontrol merkezinin yanı sıra Gesture Turbo 2.0 (hareketler), Küçük Pencere ve Natural Touch 2.0 gibi özellikler de yine MIUI 13 ile karşımıza çıkacak. Şu anda ekran resminde anlaşılan çok bir detay yok. Ancak kontrol merkezindeki değişikliği gözle görmek mümkün. Dikkatli bakarsanız müzik kontrol kartı, bildirim çubuğundan ayrılarak kontrol merkezine yerleştirilmiş.

    Daha önceki bilgilere göre MIUI 13, Ağustos ayında gerçekleştirilecek bir etkinlikte lanse edilecek. Xiaomi’nin yeni arayüzü, muhtemelen aynı tarihte tanıtılacak Mi Mix 4’ün yanında piyasaya sürülecek.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN