Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetKullanışlı Ev Hediyeleri

    Kullanışlı Ev Hediyeleri

    Evlilik hazırlığı yapanlar, yeni ev alan tanıdıklar, özel kutlamalar için ne alacağınıza karar veremediyseniz kullanışlı ev hediyeleri derlemesine göz atın.

    Evlilik hazırlığı yapanlar veya evini yenileyen yakınlarınız, yeni ev alan akrabalarınız ve özel kutlamalar için sıraya girmiş sevdikleriniz… henüz ne alacağınıza karar veremiyorsanız sizin için hazırladığım kullanışlı ev hediyeleri derlemesine mutlaka bir göz atın.

     

    Hediye listeniz kabardıysa ilk olarak kampanyalardan faydalanın.

    Pandemi sürecinde evlerimizdeydik, değişen alışveriş alışkanlıklarımız hepimizi daha fazla internetten alışveriş yapmaya yöneltti. Hediye alacaklarımızın listesinin kabardığı şu günlerde MediaMarkt’ın kampanyalar sayfasını sık sık kontrol ederek işe başlamanızı öneririm.

    Kasada ve sepette indirim gibi özel avantajlarla sunulan kampanya ürünleri, birlikte al fırsatları ve daha da fazlası almayı planladığınız ürünlere bu eşsiz fırsatlarla sahip olmanız için imkan yaratıyor. Beyaz eşyadan telefona, oyun konsollarından kişisel bakım ürünlerine ve aksesuarlara dek uzanan çeşitlilikte sunulan bu kampanyalar, hediye listenizi toparlamanızı kolaylaştıracaktır.

     

    Kullanışlı Ev Hediyeleri

    Yeni ev almış birine, yeni evlenecek tanıdıklarınıza veya sevdiğiniz bir akrabanıza – arkadaşınıza ev için seçeceğiniz hediyelerin kullanışlı olması her kullanıldığında hem kulaklarınızı çınlatır, hem de hediyeyi alan kişinin kendisini daha değerli hissetmesine olanak verir. Elbette bu hediye cebinizi yakmadan ve karşı tarafı mahçup etmeden seçilmelidir. Bu sebeple ilk kriter olarak yakınlık derecenizi ele alabilirsiniz. Yakın akrabalar ve arkadaşlar için bütçenizi daha yüksek tutabilirsiniz. Ben hediye alacağım kişiler çok yakınım ise neye ihtiyaçları olduğunu sormaktan çekinmem. Eğer böyle bir samimiyete sahipseniz bu soruyu hediye alacağınız kişiye de sorabilirsiniz. Şimdi gelin vereceğim fikirleri gruplayalım.

     

    Evlilik teklifi ile birlikte başlayan bu yolculukta yeni bir ev kurmak hem heyecan verici hem de yorucudur.

    Yeni Evlenenler için Kullanışlı Ev Hediyeleri

    Yeni evlenecek çiftlerin ihtiyaçları çok çeşitlidir. Evlilik teklifi ile birlikte başlayan bu yolculukta yeni bir ev kurmak hem heyecan verici hem de yorucudur. Evlilik teklifini takip eden süreçlerden biri olan evlilik alışverişi ise yoğunluğu sebebiyle çiftleri stres altına sokabilir. Bu kategori için MediaMarkt’ın düğün paketlerini bir arada sunan “Yuvakuran” bölümüne bakmanızı öneririm. Çay veya kahve makinesi, mikrodalga fırın, tost makinesi, su ısıtıcı, hoparlör, robot süpürge gibi ürünler her daim el altındadır, işlevseldir ve hediye ettiğiniz kişinin sık sık kulaklarınızı çınlatmasına sebep verecektir.

     

    Yeni ev alanlar için Kullanışlı Ev Hediyeleri

    Yeni ev alan yakınlarınıza tatlı bir sürpriz yapmak için akıllı ev ürünleri kategorisinden bir hediye seçebilirsiniz. Dekoratif zemin ışığı, akıllı bir aydınlatma veya güvenlik kamerası, yakınlarınızın yeni evine bambaşka bir boyut katacak ve aldığınız hediyeyi belleklere kazıyacaktır.

     

    Özel kutlamalar için Kullanışlı Ev Hediyeleri

    Anneler günü, babalar günü, doğum ve yıl dönümü kutlamaları gibi özel kutlamalar için tercih edebileceğiniz yüzlerce teknolojik ürün var. Bunun için önce hediye alacağınız kişinin ihtiyaçlarına odaklanın ve ardından bütçenizi belirleyin. Her yaşta kullanılabilecek kulaklıklar, akıllı saatler, akıllı bileklikler, bluetooth hoparlörler ve tabletler hem mutluluk hem de kocaman bir sarılma garantilidir.

     

    2019 Yılının Gözde Teknolojik Ürünlerini hatırlamak ne dersiniz?

    Verdiğim öneriler yeterli gelmediyse, 2019 yılında satın aldığım ve evimde fark yaratan teknolojik ürünleri yazımda bulabilirsiniz.

     

    2019 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri

     

     

    Fayda görmeniz dileğiyle.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN