Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Manşet2020 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri

    2020 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri

    2020 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri ile yakınlaşmaya ne dersiniz? 2020 yılında satın aldığım ve evimde fark yaratan teknolojik ürünleri sizin için derledim.

    2020 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri

    Doğru seçilmiş teknolojik ürünler hayatımıza konfor ve değer katıyor.

    İnce eleyip sık dokuyan biri olarak 2020 yılında satın aldığım ve evimde fark yaratan teknolojik ürünleri sizin için derledim.

     

    ANKER Nebula Apollo

    2020 yılında hayatımıza özellikle taşınabilir cihazları daha çok dahil ettik. Çok fonksiyonlu oluşları ve pratikleri sebebiyle tercih sıralamamızda ilk sıraya yerleştirdik.

    Benim evime giren bu tür cihazlardan biri taşınabilir hoparlör ve pico projeksiyon ANKER Nebula Apollo oldu. Mekan ve cihaz bağımsız, hemen her yere götürdüğüm ve tüm medya görüntülerimi  izleyebildiğim Apollo’nun kurulumu ve çalıştırılması da çok pratik, entegrasyonu ise sorunsuzdu.

     

    ANKER Nebula Apollo ile Evinizi Sinema Salonuna Dönüştürün

     

     

    COWAY AP1516D Hava Temizleme Cihazı

    Tüm dünyayı etkisine alan, hepimizi evimizde daha fazla vakit geçirmek durumunda bırakan Koronavirüs sebebiyle iç mekanda soluduğumuz havayı düzeni bir şekilde temizleyecek cihazlara ihtiyaç duyduk. Bu dönemde benim tercihim COWAY AP1516D hava temizleme cihazı oldu.

    Cihaz, pek çok ülkede astım ve allerji dernekleri (European Center for Allergy Research Foundation) tarafından öneriliyor. Maksimum çalışma alanı olarak ortalama 49,5 metre kareye kadar havayı temizleyen bu cihaz, allerjik sorun yaşayanlar, küçük çocukları olan aileler ve evinde birden fazla evcil hayvan besleyenler için olmazsa olmazların başında geliyor.

    COWAY AP1516D Hava Temizleme Cihazı

     

     

    LG 86NANO906 Nanocell TV

    Sesiyle, görüntüsüyle, yaşattığı deneyim ile  seyir keyfimizi katlayan LG 86NANO906 Nanocell TV bu yıl evimize giren yeni teknolojik cihazlardan bir diğeriydi.

    Bu NanoCell televizyonda gerçek 4K çözünürlük ve NanoCell teknolojisi bir arada kullanılmıştı. LG NanoCell, HLG ve HDR 10 HDR desteği ile daha canlı renkler, daha yüksek kontrast ve karanlık sahnelerde daha fazla detay izlememizi mümkün kıldı.

     

    SIEMENS EQ500 Tam Otomatik Kahve Makinesi

    Son dönemde kendime aldığım en keyifli elektronik cihazlardan olan SIEMENS EQ500, kahveyi ekstra ince öğüten ve doğru sıcaklıkta taze bir şekilde demlemeyi mümkün kılan özellikleriyle gönlümde taht kurdu. Aynı anda iki farklı servisi hazır eden makinede pek çok kahve türünü hep aynı tazelik ve tatta hazırlayabildim. Evlerimizde daha fazla zaman geçirdiğimiz şu son bir yılda, en çok kullandığım ve iyi ki almışım dediğim cihazlardan biri oldu SIEMENS EQ500.

     

    ANKER Eufy RoboVac L70 Hybrid 

    2020 yılında en çok konuştuğumuz ve en fazla rağbet gösterdiğimiz teknojik cihazlar konusunda akıllı robot süpürgeler öne çıktı. Artık eskimeye yüz tutan eski Eufy robot süpürgemi ANKER Eufy RoboVac L70 Hybrid ile değiştirme fırsatı buldum.

    Maksimum hassasiyet için yapay zeka destekli iPath Lazer Navigasyon teknolojisi kullanan süpürgem, extra vakumlama ve paspaslama özelliği ile fark yarattı. Ergonomik boyutu ile dar alanlara rahatça girip çıkarak, dipte – köşede kalmış kıl ve tozları da affetmeyen cihaz, yıkanabilir HEPA filtresi ile üst düzey hijyen sağladı.

     

    ANKER Eufy RoboVac L70 Hybrid Satışa Sunuldu

     

     

    BOSCH KGN86HI30N A++ Enerji Sınıfı 682L Buzdolabı

    Yaz aylarının başında bozulan ve tamir masrafını çok yüksek bulduğumuz buzdolabımızı da değiştirdik ve Bosch’un kombi tipi bu modelinde karar kıldık. Geniş iç hacmi, A++ enerji sınıfına dahil oluşu, sebze ve meyvelerde tazelik sağlayan teknolojisi ve çıt çıkarmadan çalışması sebebiyle tercih ettiğimiz buzdolabı, süper soğutma ve süper dondurma özellikleri ile çok işimize yaradı.

     

    SAMSUNG WF16J6500EV/AH A++ Enerji Sınıfı 16Kg 1200 Devir AddWash Çamaşır Makinesi

    Eminim sizin de başınıza gelmiştir. Evlerimizdeki teknolojik ürünleri aynı dönemde almışsak ve ömürleri tükenmeye başlayınca hepsi bir anda bozulmaya ve fazlaca sorun çıkarmaya başlarlar. 2020 yılı ne yazık ki bizim için böyle bir yıldı… Buzdolabı ile başlayan işlevsizlik sorunu çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın ile devam etti.

    Biliyorsunuz evime yeni bir teknolojik cihaz alacağım zaman mutlaka fiyat performans karşılaştırması yapıyor, enerji sınıfına dikkat ediyor ve sizlere de bu doğrultuda önerilerde bulunmaya özen gösteriyorum. Çamaşır makinemi yenilemek zorunda kalınca ilk tercihimin Samsung olmadığını itiraf etmeliyim. Öte yandan geniş iç hacmi, buharlı temizleme özelliği, suda bekletme ve derin temizlik sağlayan ecobubble, otomatik kazan temizleme gibi özellikleri ile Add Wash Çamaşır Makinesi beni kolayca tavladı.

    Eşimin yoğun alerjisi olduğu ve evimizde birden fazla kedimiz olduğu için koltuk örtüsü, minder, battaniye, yorgan gibi eşyaları sık yıkamak zorunda kalıyorum. Samsung AddWash bu açıdan benim için öncelikli tercih sebebiydi. Akıllı bir cihaz olduğu için mobil uygulama üzerinden kullanabiliyor olmak ise ayrı bir konfor sağladı. Çamaşır yıkarken ek yapmayı mümkün kılan Add Wash özelliğini neredeyse hiç kullanmadım ama artı olarak böyle bir özelliğin sunulması da güzeldi. Yeterli alanınız ve kapasitesi büyük bir çamaşır makinesi ihtiyaç duyuyorsanız tavsiye ederim.

     

    Yeni fırınım için BOSCH HBG655NW1 ankastre fırın set ve bulaşık makinesi olarak inox Siemens iQ700’ü tercih ettim. Her ikisinden de şimdilik memnunum. 

     

    Yazımın başında doğru seçilmiş teknolojik ürünler hayatımıza konfor ve değer katar demiştim. Teknoloji dostunuz MediaTrend’de, deneyimlediğim ve günlük hayatımda fark yaratan cihazlara dair izlenimlerimi sizlerle paylaşarak katkı sağlamaya çalışıyorum.

     

    2019 yılında satın aldığım ve evimde fark yaratan teknolojik ürünleri sizin için derlemiştim.

     

    2019 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri

     

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN