Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Genel2019 iPhone XR kamerası ile beğeni kazanacak!

    2019 iPhone XR kamerası ile beğeni kazanacak!

    Apple’ın bu yıl kullanıcılar ile buluşturacağı yeni iPhone modelleri konusundaki karmaşa devam ediyor. Özellikle isimlendirme konusunda ( iPhone Xl, iPhone 11 ) birçok farklı iddia ortaya atılırken, hali hazırda piyasada olan ve uygun fiyatlı iPhone olarak nitelendirilen iPhone XR modelinin yenileneceğine kesin gözüyle bakılıyor.

    2019 iPhone XR çift arka kamera ile gelecek!

    Şu anda 2019 iPhone XR olarak adlandırılmasını beklediğimiz cihazın, iPhone XR’nin kamera tarafındaki eksikliğini kapatacağı belirtiliyor. Zira, iPhone XR modelinin arka tarafında tek kamera yer alıyor. Yeni modelde ise iPhone X ve XS ile benzer şekilde çift arka kameraya yani ek olarak bir telefoto kameraya yer verilecek.

    Bu Apple’ın elinde bolca bulunan kamera stoklarının tüketilerek maliyetlerin minimuma indirgeneceği anlamına geliyor. Yıllardır beklenilen ön kamera değişikliği ise nihayet gerçekleşecek. Cihazlarda yer alan 7 Megapiksel çözünürlüğündeki ön kameranın 12 Megapiksel çözünürlüğünde kamera ile değiştirileceği belirtiliyor.

    Özetlemek gerekirse, satışa sunulacak olan iPhone XR’ın arka kamerası iPhone XS ile aynı olacak. Tabi, cihazın tanıtılmasına yaklaşık beş ay olduğu için Apple’ın kararında değişikliğe gitme ihtimali bulunuyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN