Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma Rehberi2017 Yılının En Gözde Teknolojik Ürünleri

    2017 Yılının En Gözde Teknolojik Ürünleri

    2018 yılının gelmesine sayılı günler kala, 2017 yılında satın aldığım ve evimde fark yaratan teknolojik ürünleri sizin için derledim.

    MediaMarkt: 2017 Yılının En Gözde Teknolojik Ürünleri

    2017 Yılının En Gözde Teknolojik Ürünleri

    Doğru seçilmiş teknolojik ürünler hayatımıza konfor ve değer katıyor. İnce eleyip sık dokuyan biri olarak 2017 yılında satın aldığım ve evimde fark yaratan teknolojik ürünleri sizin için derledim.

     

     

    Cebe Sığan Taşınabilir Yazıcı: HP Sprocket

    Cep telefonlarının gelişmiş kameraları, fotoğraf makinelerinin yerini alırken, çektiğimiz fotoğrafları kağıda bastırmak biraz daha zahmetli bir iş olmaya başladı. HP Sprocket ise tam olarak burada devreye giren bir ürün. Bu ufak cihaz, cep telefonunuzdan çektiğiniz resimleri istediğiniz yerde ve istediğiniz zaman kağıda basabilmenize olanak sağlıyor. HP Sprocket ile ilgili en beğendiğim özelliklerden biri boyutu. Bir fotoğraf yazıcısından beklenen performansı tam olarak yerine getirip de 170 gramlık ağırlığı ile bir cep telefonu boyutuna sahip olması, ürünü muadillerinin bir adım önüne yerleştiriyor. Cihazın beğendiğim bir diğer özelliği ise kullanımının oldukça kolay olması. Ben gibi anı biriktirmeyi seven biriyseniz HP Sprocket vazgeçilmeziniz olmaya aday.

     

    Deliksiz bir uyku için SONY Gürültü Önleyici Kablosuz Bluetooth Kulaklık

    Dışarıdan gelen trafiğin sesi, üst veya yan komşunuzun umarsızca çıkardığı sesler, salonunuzdaki televizyonun sesi… Şehir hayatının kaosu sese daha duyarlı olmamızı tetikliyor. Ben, özellikle gece yatarken sesten çok etkileniyorum. Bu yıl hayatıma giren SONY MDR1000XC.CE7 gürültü önleyici kablosuz bluetooth kulaklık ile bu sorunumu çözdüm. Katlanabilen döner kulaklık başlıkları sayesinde seyahatlerim sırasında kulaklığınımı çantamda veya birlikte kulaklıkla verilen taşıma çantasında kolayca muhafaza edebiliyorum.

    Kulaklığım gürültüyü filtreliyor ve kulaklık takma tarzımı analiz ederek sesi benim için optimize ediyor. İkili gürültü sensörü teknolojisi kullanan kulaklığım, dahili ve harici mikrofonlar kullanarak ortam sesini tespit edip benim için dengeliyor. Bu sayede dikkatim dağılmadan bir şeyler izleyebiliyor veya müzik dinleyebiliyorum. Ben gibi uyumadan önce konsantrasyona ihtiyaç duyanlara gürültü önleyici kulaklığımı öneririm.

     

    Çok Fonksiyonlu Pişirici AutoCook Pro

    Yemek pişirme konusunda sonsuz sayıda alternatif sunan ve tüm bunları tek bir cihazda yapmanıza olanak sağlayan AutoCook Pro, ön tanımlı 50 programı sayesinde yemekleri kolayca ve hızlıca hazırlamanıza imkan tanıyor. AutoCook Pro, indüksiyonlü ısıtma teknolojisi kullanıyor. Bu teknoloji sayesinde ısınma süreleri hızlanıyor ve tasarruf sağlıyor. Aynı zamanda yemeğin her tarafında homojen ısı dağılımı mümkün kılınıyor. Ürünün her programa özel sıcak tutma fonksiyonu var ve bu sayede yemeğiniz servise hazır bir şekilde muhafaza ediliyor. BPA içermeyen AutoCook Pro, geçtiğimiz yıl hayatımda fark yaratan ve hem sağlıklı hem de nefis yemekler yapmamı sağlayan üst düzey bir cihaz.

     

    Hayat Kurtaran Kurutma Makinesi SIEMENS WT45W560TR

    Çamaşır kurutma makinesi konusunda en büyük kafa karışıklıklarından birisi de hem yıkama hem kurutma makinesi mi, yoksa sadece kurutma makinesi mi alınması gerektiği ile ilgilidir. Kimileri iki fonksiyonun bir makinede verimli çalışmayacağını düşündüğü için sadece çamaşır kurutma makinesi alırken, kimileri de yıkama ve kurutma fonksiyonuna sahip olan makinelere yönelir.

    Yıkamalı kurutma modellerinde cihaz hem yıkama hem de kurutma işlemi yapabiliyor. Özellikle bebeği olan anneler ya da evinde kedi, köpek gibi evcil hayvanlardan dökülen tüylerden şikayetçi olanlar için bu ürün oldukça ideal. 8 kg kapasiteli olan kurutma makinesi, A++ enerji verimlilik sınıfında. Yünlüler için özel bir kurutma sepeti olan ürün, iki sene garantili ve çamaşırları koruyan büyük çelik tambura sahip. Kedilerimin tüylerinden beni sonsuza kadar kurtaran bu teknoloji harikasını herkese öneririm.

     

    İnternet Sinyalinizi Totolink’in A2004NS ile Arttırın

    Büyük bir evde yaşıyorsanız veya müşterilerinize internet hizmeti vermek istediğiniz bir kafeniz ya da restoranınız varsa, elinizdeki modem ile her noktaya İnternet sağlayamayabilirsiniz. Standart modemler 80 metrekarelik bir ev için yeterli sinyali dağıtıyor olabilir ama mekanın büyüklüğü arttıkça modemden uzak noktalarda İnternet bağlantısı konusunda sorunlar yaşanabiliyor. Bu tip dertleri wi-fi sinyal yükseltici ürünlerle son derece basit bir şekilde çözebiliyoruz.

    IoT cihazlara meraklı biri olarak evdeki İnternet sinyalim ve dağıtıcım ne yazık ki yeterli gelmiyordu. 2017’de evime giren Totolink A2004NS, beş tane gigabit ethernet portu, dört tane yüksek kazançlı anten bulundurmakla beraber 2.4 GHZ frekansında sinyal dağıtıyor ve 300 Mbps’ye kadar hizmet verebiliyor. Güvenli bir bağlantı sağlayan ürün aynı anda basit ağ yönetimi imkanı da sunuyor.

     

    PS4 için SONY Harici Disk

    Günümüzde PS4 ve PS4 Plus oyun konsolları 1 terabayt yam da 500 gigabayt gibi son derece yüksek depolama alanlarıyla müşterilere sunulsa da büyük alan kaplayan oyunları seven kullanıcılar için bu alanlar yeterli olamıyordu. Tüm cihazlara uygulanan son güncellemelerle ile birlikte bu sorun ortadan kalktı ve depolama alanlarını arttırmak isteyen PS4 sahipleri, uygun fiyatlara satın alabilecekleri harici diskler ile bir bakıma cihazlarının depolama alanlarını katladı.

    Aktarım hızı, gövde sağlamlığı ve sessizliği ile SONY HDE1/B 1 TB USB 3.0 2.5 inç Harici Disk bu yıl benim favorilerim arasına katıldı. Eğer ihtiyaç duyuyorsanız, fiyat performans açısından fark yaratan bu harici diski öneririm.

     

    Dokunmatik dizüstü bilgisayarı HP Spectre x360

    İster tasarım yapın veya tasarımlarınızı sunun, ister oyun oynayın veya saatlerce yazı yazın… Spectre x360 tüm bu çalışmaları bir iş yükü olmaktan çıkarıp daha keyifli hale dönüştürüyor. Özellikle tuş takımı uzun süre yazı yazmak zorunda olanlar için ideal ve arkadan aydınlatmalı klavyesi sayesinde loş ortamlarda bile yazı yazmakta zorlanmıyorsunuz. Şık, hafif ve güçlü bir cihaz olmasının yanı sıra, ek güvenlik önlemleri de sunan bu bilgisayar favorilerimden biri.

     

    Yazımın başında doğru seçilmiş teknolojik ürünler hayatımıza konfor ve değer katar demiştim. Teknoloji dostunuz MediaTrend’de, deneyimlediğim ve günlük hayatımda fark yaratan cihazlara dair izlenimlerimi paylaşmaya çalışıyorum.

    Fayda görmeniz dileğiye…

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN