Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Manşet2018 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri

    2018 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri

    2018 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri ile yakınlaşmaya ne dersiniz?

    2019 yılının gelmesine sayılı günler kala, 2018 yılında satın aldığım ve evimde fark yaratan teknolojik ürünleri sizin için derledim.

    2018 Yılının Gözde Teknolojik Ürünleri

    Doğru seçilmiş teknolojik ürünler hayatımıza konfor ve değer katıyor.

    İnce eleyip sık dokuyan biri olarak 2018 yılında satın aldığım ve evimde fark yaratan teknolojik ürünleri sizin için derledim.

     

    SENNHEISER MOMENTUM BT Over Kablosuz Kulaklık

    Bu yıl bluetooth kulaklığımı yeniledim. Sadece kulağa değil, göze de hitap eden kulaklığım yeni nesil, yüksek kaliteli deri kaplama kulak yastıkları ile de bana büyük bir konfor sağladı. Dilediğimde katlayıp çantamda taşıyabildiğim kulaklığım, NFC™ teknolojisi ve Bluetooth® 4.0 standartı sayesinde tek bir tuşla bağlantı kurmamı mümkün kıldı. Active NoiseGard (aktif gürültü filtreleme) özelliği ile konsantrasyonumu güçlendiren kulaklığı herkese öneririm.

    Bluetooth Kulaklık Nasıl Seçilir? Bluetooth kulaklık seçerken nelere dikkat etmeliyiz ? sorularına cevaben, rehber niteliğinde hazırladığım yazımda tavsiyelerime de yer vermiştim.

    Bluetooth Kulaklık Nasıl Seçilir?

     

     

    BOSCH GSN33VW31N Dikey Tip Derin Dondurucu

    Emektar derin dondurucumun yanına dolap tipi yeni bir derin dondurucu ekledim. Oldum olası depolamaya meraklı biriyim ve sebzeleri mevsiminde satın alarak saklamayı seviyorum. Kışın “ne yiyeceğim” derdini ortadan kaldıran derin dondurucularım, evimin en gözde ürünlerinin başında geliyor.

    Uzun zamandır satın aldığım elektronik ürünlerde A++ enerji sınıfına dahil olması benim için bir tercih sebebi. Sürekli çalışan elektronik eşyalar için bu özellik olmazsa olmazınız olması. Çekmeceli dondurucu olarak BOSCH GSN33VW31N’i tercih ettim. 246 litre iç hacme sahip 7 çekmeceli NoFrost derin dondurucu, elektronik sıcaklık kontrolü sayesinde istediğim sıcaklığı ayarlayabilmemi mümkün kıldı. SuperFreezing, FreshSense gibi inovatif özellikleri sayesinde dondurduğum gıdalar lezzet kaybına uğramadı. Derin dondurucusunu yenileyecek olanlara, bir rehber niteliğinde hazırladığım “Çekemeceli Derin Dondurucu Nasıl Seçilir?” başlıklı yazımı okumasını öneririm.

     

    Çekmeceli Derin Dondurucu Nasıl Seçilir?

     

    SAMSUNG GE83X/AND 23 lt Mikrodalga Fırın

    Bu yıl yenilediğim ve 2018 yılının gözde teknolojik ürünleri arasında mikrodalga fırın da yer alıyor. Samsung GE83X model mikrodalga fırını seçmemin en büyük sebebi ise hem ısıtma hem çözme hem de pişirmede performansının üst düzey oluşu ile ilgiliydi. Malum derin dondurucudan çıkardığım gıdaları en pratik şekilde çözmek için mikrodalga fırın kullanıyorum. Yazın sıcaklarında ise mutfakta az vakit geçirerek çok iş yapmamı sağlayan ise yine mikrodalga fırınım oluyor. Dolaba atılmış dondurulmuş yiyecekler, hamurlu tarifler, soğuk çorbalar, soğuk süt, patlaşmış mısır… kısacası aklınıza gelebilecek hemen her şey Samsung mikrodalga fırında ideal ısı seviyesinde hazır hale geliyor. Üçlü ısıtma sistemi kullanan fırınım; çizik, kir, pas gibi oluşumları önleyen seramik iç tasarımı ile eşit ısı dağıtımı ve enerji tasarrufu da sağlıyor.

    Mikrodalga fırın seçiminde sizlere yardımcı olacak pratik bilgiler, avantajları ve mikrodalga fırın örneklerine yer verdiğim yazımı da okumanızı öneririm.

     

    Mikrodalga Fırın Seçerken Nelere Dikkat Edilir?

     

     

    APPLE TV 4K

    2018 yılının gözde teknolojik ürünleri arasında Apple TV’de bulunuyor. Biz bu yıl Apple TV’mizi de yeniledik. Malum 4K yayınlar arttı ve bir önceki nesil Apple TV’miz ömrünü tamamladı. Hemen tüm ses ve video formatlarını destekleyen cihaz ile Netflix, TV+, Blu TV ve puhutv ek uygulamaları da kullandık. Fiyat performans açısından üst düzey bir katkı sağlayan Apple TV, iCloud entegrasyonu ve Apple Music ile de aldığımız keyfi katladı.

    Apple TV ile Neler Yapabilirim? diyorsanız aşağıdaki yazım, boyutu küçük, işlevi büyük bu cihaz ile yapabileceklerinizi özetliyor.

    Apple TV ile Neler Yapabilirim?

     

     

     

    ELECTROLUX EUF8GREENT Ultra Flex Toz Torbasız Elektrik Süpürgesi

    Emektar Dyson süpürgemle birlikte bu yıl satın aldığım Electrolux Ultra Flex toz torbasız elektrik süpürgesini kullanmaya başladım. Hem eşimin toza hassasiyeti hem de kedilerimizin özellikle mevsim geçişlerinde dev bir problem haline gelen tüy dökme sorunları sebebiyle günlük kullanım için böyle bir tercih yaptım. Sessiz olması, emiş gücü, uzun menzile sahip kablosu ve hareket kabiliyetinde yarattığı konfor ile çok memnun kaldım. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim

    Elektrik süpürgenizi değiştirmeyi düşünüyorsunuz “Toz Torbasız Elektrik Süpürgesi” konusunda rehber niteliğindeki yazımı okumanızı öneririm.

    Toz Torbasız Elektrik Süpürgesi Alacaklara Tavsiyeler

     

    2019 yılında özellikle değiştirmek istediğim teknolojik ürünlerin arasında telefonum, bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi bulunuyor. Bu sebeple Media Markt’taki hafta sonu fırsatlarını yakından takip ediyorum.

    Yazımın başında doğru seçilmiş teknolojik ürünler hayatımıza konfor ve değer katar demiştim. Teknoloji dostunuz MediaTrend’de, deneyimlediğim ve günlük hayatımda fark yaratan cihazlara dair izlenimlerimi sizlerle paylaşarak katkı sağlamaya çalışıyorum.

    Geçtiğimiz yıl 2017 yılında satın aldığım ve evimde fark yaratan teknolojik ürünleri sizin için derlemiştim.

     

    2017 Yılının En Gözde Teknolojik Ürünleri

     

     

    Fayda görmeniz dileğiye…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN