Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürWhatsApp bu yeniliklerle çok konuşulacak!

    WhatsApp bu yeniliklerle çok konuşulacak!

    Bu yıl beklenen yeni WhatsApp özellikleri arasında ön plana çıkanlar ise karanlı mod desteği, görsel doğrulama ve kendini imha eden mesajlar…

    Facebook’un sahibi olduğu dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma platformu WhatsApp’a 2020 yılı içerisinde yeni özellikler gelecek. Uzun bir süredir test edilen yeni özelliklerin yıl içerisinde kademeli olarak kullanıcılar ile buluşturulması hedefleniyor. Yeni WhatsApp özellikleri arasında ön plana çıkanlar ise karanlı mod desteği, görsel doğrulama ve kendini imha eden mesajlar. Yeni özelliklerin beta testlerinin bitmek üzere olduğu ve kısa bir sürede kullanılabileceği belirtiliyor.

    WhatsApp karanlık mod

    Kullanıcılar tarafından en çok beklenen yeni WhatsApp özellikler arasında hiç şüphesiz karanlık mod desteği bulunuyor. Yapılan açıklamalara göre tam bir karanlık mod deneyimi olmasa da uygulamanın arayüzünün tonlarını daha koyu bir hale getirebileceğiz.

    Görsel doğrulama

    İnternette sahte haberlerin yaygınlaşması nedeniyle kullanıcıların aldığı bilgileri doğrulaması için yeni bir özellik eklenecek. Ters arama özelliği sayesinde alınan görseller Google’da aratılabilecek ve bu sayede görselin ne kadar doğru olduğu belirlenebilecek.

    Kendini imha eden mesajlar

    WhatsApp’a gelmesi beklenen özellikler arasında en çok konuşulanı kendini silebilen mesajlar. 2020’de sunulacak özellik sayesinde gönderdiğiniz mesajın belli bir süre sonra otomatik olarak silinmesini sağlayabileceksiniz.

    Yeni WhatsApp özellikleri yanı sıra uygulamaya reklam ekleneceği de sızan bilgiler arasında.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN