Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürBu bahar size eşlik edecek taşınabilir hoparlör seçenekleri

    Bu bahar size eşlik edecek taşınabilir hoparlör seçenekleri

    Taşınabilir hoparlörler özellikle tatilde, piknikte ve kampta müzik kalitesinden ödün vermeyenler tarafından tercih ediliyor. Bu ürünlere ilgi gösteren bir başka grup ise, müzik keyfini okulda ya da öğrenci etkinliklerinde sürdürmek isteyen gençler. ‘Bluetooth’ teknolojisiyle akıllı telefonlarla iletişim kuran kablosuz hoparlörlerin bazı modelleri ise ışıklandırma özellikleriyle müziği daha eğlenceli hale getirebiliyor. Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim yeni taşınabilir hoparlör seçenekleri öneriyorum.

    JBL Pulse3 taşınabilir hoparlör

    JBL Pulse3 Işıklı Bluetooth Kablosuz Taşınabilir Hoparlör

    Müzik keyfinizi her ortamda sürdürebilmeniz için MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim ilk taşınabilir hoparlör, JBL’in Pulse3 modeli. Yüksek performanslı müzik çıkışı veren bu ürün, 360 derece ses ve ışık yeteneğiyle rakiplerinden öne çıkıyor. JBL Connect App adlı mobil uygulama ile akıllı telefon üzerinden de kontrol edilebilen ürün, farklı ışık oyunlarıyla çok beğeniliyor. IPX7 seviyesinde su geçirmez olan ürün 1 metre derinlikte 30 dakikaya kadar kullanılabilir. 4.5 saatte şarj edilen ürün 12 saat kullanım ömrü sunuyor.

    SONY SRS.XB31 Taşınabilir Hoparlör

    SONY SRS.XB31 Işıklı Bluetooth Kablosuz Taşınabilir Hoparlör

    Seçtiğim ikinci taşınabilir hoparlör ise SONY firmasının SRS.XB31 model ürünü. Üç boyutlu ses deneyimi sunan bu ürün, renkli ışıklarla özellikle parti gibi eğlencelerde adeta bir festival ortamı elde edilmesini sağlıyor. SONY’nin artık bir klasik olan EXTRA BASS teknolojisiyle daha güçlü sesler veriyor. 24 saate varan pil ömrü sunan ürün, NFC ve bluetooth teknolojilerini destekliyor. IP67 derecesinde korumalı olan ürün suya ve toza dayanıklı olarak üretilmiş. Bu sayede plaja giderken bile çekinmeden yanınıza alabilirsiniz.

    ULTIMATE EARS Roll 2 Volcano

    ULTIMATE EARS Roll 2 Volcano Bluetooth Kablosuz Taşınabilir Hoparlör

    Size önereceğim üçüncü taşınabilir hoparlör ise Ultimate Ears firmasının Roll 2 modeli. Küçük boyutuna rağmen güçlü ses veren ve kolaylıkla her yere taşıyabileceğiniz bu ürün, 360 derece ses veriyor ve sevdiğiniz şarkıları her yerde daha güçlü şekilde dinlemenizi mümkün kılıyor. 1 metre derinlikte 30 dakikaya kadar su geçirmez olan ürün, bu yönüyle maceracı ruhlar için de ideal bir yol arkadaşı niteliğinde. Bluetooth teknolojisi sayesinde akıllı telefonunuzla eşleştirebileceğiniz ürün tek şarjla 9 saate kadar müzik dinlemenizi sağlıyor.

    PHILIPS BT6900P/00

    PHILIPS BT6900P/00 Bluetooth Kablosuz Taşınabilir Hoparlör

    Müzik kalitesinden ödün vermeyenler için son önerim ise PHILIPS firmasının BT6900P/00 model kablosuz hoparlörü. Özel kumaş dış yüzeyiyle kaliteli bir görünüm sunan ürün, akıllı telefon, tablet bilgisayar ve hatta dizüstü bilgisayarınızla eşleştirilebilir. Darbelere dayanıklı olarak tasarlanan ürün, 1 metre derinlikte 30 dakikaya kadar sorunsuz kullanılabiliyor. Günlük iş hayatınızda, tatilde, okulda, hatta yoga yaparken bile size eşlik edebilecek olan bu ürün, kablosuz hoparlör satın almayı düşünüyorsanız dikkate almanız gereken seçeneklerden biri.

    Sorularınız olursa yorumlardan bana ulaştırabilirsiniz

    Bu yazıda size taşınabilir kablosuz hoparlör seçenekleri hakkında detaylı bilgi vermeye çalıştım. MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan tüm taşınabilir kablosuz hoparlör ürünlerini buradan görebilirsiniz. Konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıdan yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/melihbayramdede

    YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN