Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiSamsung Galaxy Tab S7 ve S7+ tabletler lanse edildi

    Samsung Galaxy Tab S7 ve S7+ tabletler lanse edildi

    Yeni Galaxy Tab S7 ve S7+, bir bilgisayarın gücünü, bir tabletin esnekliğini ve bir akıllı telefonun bağlantısını bir araya getiriyor…

    Samsung Electronics, Güney Kore’den canlı olarak yayınlanan ilk sanal Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni, güçlü ve şık Galaxy cihazlarını tanıttı. Bunlar; şimdiye kadarki en güçlü Note serisinden Galaxy Note20 ve Galaxy Note20 Ultra; üretkenlik ve verimlilik için çok yönlü Galaxy Tab S7 ve S7+ tabletler, gelişmiş sağlık özellikleriyle premium akıllı saat Galaxy Watch3; canlı, şık ve ergonomik Galaxy Buds Live kulaklık ile yeni nesil katlanabilir akıllı telefon Galaxy Z Fold2 oldu. Tanıtılan yeni cihazlardan Galaxy Tab S7 ve S7+, iddialı özellikleri ile öne çıktı.

    Üretkenlik ve verimlilik için çok yönlü tabletler

    Galaxy Tab S7 ve S7+, bir bilgisayarın gücünü, bir tabletin esnekliğini ve bir akıllı telefonun bağlantısını bir araya getiren çok yönlü tabletler. Daha az zamanda daha fazlasını yapmanızı sağlayan güçlü bir işlemci, geliştirilmiş klavye deneyimi (Klavye, Klavyeli Kılıf olarak ayrı satılır) ve Galaxy Note20 serisiyle benzer özelliklere sahip geliştirilmiş bir S Pen sayesinde, Galaxy Tab S7 ve S7+’da üretkenliği PC düzeyinde deneyimleyebilirsiniz.

    Galaxy Tab S7 ve S7+, daha fazla eğlence için 120 Hz yenileme hızına sahip sürükleyici bir ekrana da sahip. Böylece yüksek çözünürlüklü içerikten tam olarak yararlanabilirsiniz veya geliştirilmiş çoklu görev yetenekleriyle her ikisini de aynı anda yapabilirsiniz.

    Galaxy Tab S7+, çalışmak, oyun oynamak ve üretmek için daha fazla alan isteyen kullanıcılar için ekstra geniş 12.4” Super AMOLED ekran ile geliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN