Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelRafa kaldırıldığı söylenen Galaxy Note serisi ile ilgili önemli gelişme

    Rafa kaldırıldığı söylenen Galaxy Note serisi ile ilgili önemli gelişme

    Akıllı telefon sektörünün başarılı oyuncularından Samsung’un rafa kaldırdığı iddia edilen Galaxy Note serisi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Sızıntılara göre en son Galaxy Note 20 serisi ile kullanıcıların karşısına çıkan şirketin söz konusu seri ile ilgili önemli planları bulunuyor.

    Apple için büyük başarı: 2021’de rekor düzeye çıktı

    Samsung’un sızdırılan basın materyalinde Galaxy Note detayı

    Hatırlanacağı üzere Galaxy Note 20 serisinin çıkışının ardından şirketin seriyi rafa kaldırdığı yönünde birçok iddia ortaya çıktı. Akıllı telefonların geçtiğimiz yıl tanıtılmaması da bir nevi bu söylentileri doğrular nitelikteydi. Hatta bu süreçte tanıtılan Galaxy S21 serisinin üst düzey özelliklere sahip Ultra modelinin S-Pen gibi Galaxy Note ile özdeşleşmiş unsurları bünyesinde barındırmasıyla seriden ümit büyük ölçüde kesilmişti.

    Ancak bir süre önce sızdırılan bir basın materyali, Samsung’un Galaxy Note serisinden henüz vazgeçmediğini ortaya koydu. Şu an için serinin rafa kaldırıldığı ya da devam edeceği yönünde resmi bir açıklama gelmese de, sızdırılan görselde ”galaxy 2022, galaxy s serisi, galaxy note serisi” şeklindeki ibareleri görebiliyoruz.

    Böylelikle Galaxy Note serisinin yakın zamanda düzenlenecek sürpriz bir etkinlikte kullanıcıların beğenisine sunulacağı iddiaları ortaya çıkmaya başladı. Tabii bunların sızıntı ve iddialardan ibaret olduğunu, resmi açıklamayı beklemenin daha sağlıklı olacağını belirtelim.

    Önümüzdeki haftalarda tanıtılması beklenen Galaxy S22 serisinde yer alan Ultra modeli de S-Pen ve tasarım açısından Galaxy Note serisinden öğelerle kullanıcıların karşısına çıkacak. Sızdırılan basın görselindeki Galaxy Note detayının tam olarak ne ifade ettiğini ilerleyen dönemlerde öğreneceğiz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN