Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımOppo Reno4 Pro : Daha ince daha hafif

    Oppo Reno4 Pro : Daha ince daha hafif

    Oppo Reno4 Pro , Reno 3 Pro’ya kıyasla daha ince ve hafif bir tasarıma sahip. Aynı zamanda daha iddialı bir ekranı ve güçlü bir şarj çözümü mevcut.

    7.7mm kalınlıktaki Oppo Reno4 Pro tam 161 gram ağırlıkta. Son dönemde hazırlanan 6 inç üzeri ekranlı telefonlarla kıyasladığımızda, bu ürünün oldukça hafif ve ince olduğunu, dolayısıyla da tek elde uzun süreler rahatlıkla kullanılabildiğini söyleyebiliriz.

    Kavisli ekranı, gerçekten göz okşuyor. Arka yüzeye ,yani ipeksi beyaz renkteki yüzeye baktığımızda ise, avuçta kayma yapmadığını ve parmak izi tutmadığını söyleyebiliriz.

    Tabii dışarı doğru çıkıntılı tasarlanan dörtlü kamera sistemi, telefonun en önemli özellikleri arasında yer alıyor.

    Oppo Reno4 Pro

    Gorilla Glass 5  ve 6.5 inç Amoled ekran

    402ppi yoğunluktaki ekran normal olarak 500nit, en yüksek olarak 1100nit parlaklık düzeyine erişebiliyor.

    2400*1080 çözünürlük sunan ekranın bir diğer dikkat çeken tarafı ise, 90Hz yenileme hızına sahip olması. Bu sayede ister menüler arasında geçişler yaparken, ister oyun oynarken isterseniz de bir şeyler izlerken, daha akıcı görüntülemeyle karşılaşabiliyorsunuz.

    Öte yandan, Reno4 Pro’nun Netflix HD Yayın Sertifikasına ve Amazon Prime Video HDR Akış Sertifikasına sahip olduğunu da belirtelim.

    Unutmadan, parmak izi okuyucu sensörün de ekrana yedirilmiş olarak geldiğini ve sorunsuz çalıştığını belirtelim.

    Oppo Reno4 Pro

    SD 720G işlemci

    Oppo Reno4 Pro, Qualcomm Snapdragon 720G mobil platformunu kullanıyor. Bunun yanında 8GB RAM ve 256GB depolama faktörleri var ki bunlar özellikle kullanıcıları memnun edecektir. Tabii microSD desteği de unutulmamış

    Android 10 işletim sistemi ve kullanışlı bir arayüzle gelen cihaz, popüler oyun ve uygulamalarınız için güzel çözümler sunuyor.

    Oppo Reno4 Pro

    Telefon ile Call of Duty Mobile ve PUBG gibi hem popüler hem de iyi grafiklere sahip oyunları rahatlıkla oynayabildik. Öte yandan, uzun süreli oyun deneyimlerinde ciddi bir ısınma düzeyiyle de karşılaşmadık.

    Minik bir not olarak, hoparlörden daha iyi verim alabilmek için oyun esnasında parmaklarınızı düzgün konumlandırmaya ve hoparlör ızgarasını kapatmamaya özen gösterin.

    Oppo Reno4 Pro

    48+8+2+2MP kamera sistemi

    Kamera sistemi hem iyi ışıklı ortamlarda hem de gece çekimlerinde iyi sonuçlar veriyor, özellikle de fotoğraf çekimi tarafında. Geniş açılı çekim ve portre çekim gibi seçeneklerin yanında, hızlı ve ağır çekim seçenekleri de mevcut.

    Bir de, isterseniz kırmızı, yeşil ya da mavi renklerden birini seçerek, diğer detayları siyah beyaz olmak üzere çekimler yapabiliyorsunuz. Gerçekten ortaya güzel sonuçlar çıkabiliyor.

    Ön tarafa geldiğimizde ise, 32MP selfie kamerasını görüyoruz. Hem bokeh efektli portreler hem de görüntülü görüşmeler için ideal performans sunan bu kamera, aynı zamanda hızlı ve ağır çekim video modlarını da destekliyor.Eveet, özellikle ön kameralarda ağır çekim modunu nadir görüyoruz. Bir de, ön kamerayla da portre rengini koruyarak ve arka plan detaylarını siyah beyaz videolar çekme imkanınız var.

    Oppo Reno4 Pro

    65W supervooc 2.0 hızlı şarj  

    Sahip olduğu 4000 mAh pil, sıfırdan yüzde yüze 35 dakikada şarj olabiliyor ve Oppo, şarj esnasında güvenlik detaylarının da alındığını belirtiyor.

    Ürün, yoğun kullanımda tek şarj ile bir günü rahatlıkla çıkarabiliyor ama zaten birkaç dakikalık şarjla bile saatlerce ek kullanım elde edebilirsiniz.

    Eğer ekran yenileme hızını 90Hz’de tutmaz ve oyunlarla haşır neşir olmazsanız, tek şarj ile ikinci günü görme şansınız da mevcut.

    Telefonda FM radyo özelliğinin de olduğunu ve kutuda gelen mikrofonlu kulakiçi kulaklık sayesinde kullanılabildiğini de belirtelim.

    Oppo ürün ailesi hakkında detaylı bilgi ve satın almak için buraya tıklayın

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN