Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelOPPO, ColorOS 12 için beta alımlarına başladı!

    OPPO, ColorOS 12 için beta alımlarına başladı!

    Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden OPPO, 16 Eylül tarihinde yeni bir etkinlik düzenleyecek ve birkaç yeni ürününü sergileyecek. Buna ek olarak şirket merakla beklenen ColorOS 12 arayüzünü de yine resmi olarak tanıtacak.

    OPPO, yeni arayüzü ColorOS 12’yi piyasaya sürmeden önce, bazı modelleri için erken erişim programını başlattı. Bu cihazlar, Android 12 tabanlı ColorOS 12’yi deneyimleyen ilk şanslı modeller olacak.

    OPPO kullanıcıları müjde! ColorOS 12 çıkış tarihi belli oldu

    İşte ColorOS 12 kapalı beta sürümünü destekleyen ilk modeller

    OPPO, Android 12’yi temel alan ColorOS 12 kapalı beta sürümü için 16 Eylül’e kadar alım yapacak. Yani kullanıcıların kapalı beta üyesi olması için en geç yarına kadar başvuru yapmaları gerekecek. Peki ColorOS 12’nin kapalı beta testi ilk etapta hangi modelleri kapsayacak? İşte resmi liste:

    • OnePlus 9
    • OnePlus 9 Pro
    • OPPO Find X3 Pro

    Yukarıdaki listede ilk etapta OnePlus 9, 9 Pro ve Find X3 Pro’nun Android 12 testlerine dahil edileceği gösteriliyor. Ancak ilerleyen günlerde bu listeye elbette yeni modellerde eklenecektir.

    Sizler de Android 12 kapalı beta sürümlerine katılmak için öncelikle telefonlarınızı en son sürüme yükseltmeniz gerekir. OPPO tarafından yapılan açıklamaya göre Find X3 Pro sahiplerinin A.27 sürümünde olmaları gerekirken, OnePlus 9 Pro kullanıcılarının ise A.10 sürümünde olmaları gerekiyor. Güncelleme, duyurudan birkaç gün sonra kullanıcılara OTA yoluyla ulaşmaya başlayacak. Daha sonra ise şirket genel beta sürümler için harekete geçecek. Ancak bunun için net bir tarih belirtilmedi.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN