Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetNintendo Switch Konsol ile Eğlencenizi Yanınızda Taşıyın

    Nintendo Switch Konsol ile Eğlencenizi Yanınızda Taşıyın

    Ev konsolu olmasının yanında taşınabilir özelliği ile gönlümde farklı yeri olan Nintendo switch konsol hakkında merak edilenleri ve oyun önerilerimi yazımda bulabilirsiniz.

    Nintendo Switch Konsol ile Eğlencenizi Yanınızda Taşıyın

    Küçük görünmesine rağmen oyun oynamaya elverişli ekranı, 398 gram ağırlığı ile uzun süre oyun oynarken bile kolumuzu yormayışı ile benzersiz bir deneyim sunan konsol favorilerimden biri.

    Benzerlerine kıyasla basit arayüzü ile kolay kullanılan Nintendo Switch Konsol, TV modunda 1080p, mevcut ekranında ise 720p çözünürlüğü destekleyen bir cihaz.

    6,2 inç çoklu dokunmatik ekranı ile fonksiyonel bir kullanımı destekleyen konsol ile televizyon ekranına bağlanarak full HD oyun oynayabilir, 32 GB’lık depolama alanını microSD slotu ile daha da genişletebilirsiniz.

     

    Takıp çıkarılabilen ve Joy-Con olarak adı verilen iki kola sahip olan Nintendo Switch, özel tasarımı sebebiyle avuç içlerine rahatlıkla oturuyor. El yapısı daha iri olanlar, cihazla birlikte gelen silikon kılıfları kullanarak daha iyi bir deneyim yaşayabilir.

    Nvidia Tegra GPU işlemcisine ve 1020 MHz GHz işlemci hızına sahip olan konsol, 2,5 -6-5 saat aralığında pil ömrü ile oyun ve izleme keyfinizi katlıyor.

    Ben Nintendo Switch’i el konsolu olarak kullanıyor ve genellikle yanımdan ayırmıyorum.

    NINTENDO Switch Konsol çeşitlerini, Nintendo aksesuarlarını ve birbirinden eğlenceli konsol oyunlarını en uygun fiyatlarla MediaMarkt’ta bulabilirsiniz.

     

     

    Nintendo Switch Konsol Oyunları

    Nintendo Switch, günlük hayatınızda çantanıza atıp çıkabileceğiniz çok keyifli bir konsol. Uzun veya kısa, tüm yolculuklarınızı daha keyifli hale getiren cihazda oynayabileceğiniz oyunları aşağıda bulabilirsiniz.

    NINTENDO Super Mario Party

    Mario Party serisi, Nintendo Switch konsolu üzerinde herkes için eğlenceli deneyimler sunuyor. Arkadaşınızla birlikte daha da keyif alacağınız Super Mario Party pek çok mini oyun ile birlikte geliyor ve karakter çeşitliliği – çekişme imkanı sunması ile öne çıkıyor.

     

    NINTENDO Hyrule Warriors

    Legend of Zelda spin off’u Hyrule Warriors, konsolunuza değer katacak oyunlardan biri.

    Bulmacalar, ödüller, kişiselleştirilebilir karakterler ile ordunuzu yönetmek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. Aksiyon, strateji ve taktik oyunlarını sevenlere özellikle öneririm. (Adipex)

     

    NINTENDO SNK Heroines Tag Team Frenzy

    SNK’nin ironik karakterleri sizi aksiyona çağırıyor. Çevrimiçi veya arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bu oyun ile iddialı ve çekişmeli kapışmalara hazır olun.

     

    NINTENDO Pokemon: Eevee + Pokeball Plus Bundle 

    Nintendo Switch’e Pokemon RPG deneyimi getiren oyun, basit ve farklı bir deneyim sunuyor. Eğlencenize arkadaşınızı da dahil edebileceğiniz Pokemon Let’S Go ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

     

    NINTENDO Super Mario Odyssey

    En sevdiğim oyunu sona sakladım.

    Super Mario’yu adeta bir bukalemuna dönüştüren oyun, eğlenceli ve rengarenk bir dünyanın kapılarını aralıyor. Konsolunuzu paylaşmak istemediğiniz zamanlarda Super Mario ile birlikte onlarca krallığı ziyaret edip, birbirinden keyifli görevlerin üstesinden gelebilirsiniz.

     

    Twitch ile Oyun Hayatınıza Renk Katın

    Twitch ile oyun hayatınıza renk katmaya ne dersiniz? 

    Twitch, profesyonel oyun turnuvalarını, oyunculukla ilgili gerçekleştirilen talk showları ya da sitedeki 2 milyonun üzerindeki yayıncıların sunduğu solo oyunları izleyen, ayda 100 milyonun üzerinde tekil kullanıcıyla video oyunculuğu ile ilgili en büyük platformlardan biri.

    Twitch yayını yapabilmeniz için gereken temel ihtiyaçları ele aldığım yazımı aşağıda bulabilirsiniz.

    Twitch ile Oyun Hayatınıza Renk Katın 

     

     

    Fayda görmeniz dileğiyle.

     

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN