Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetMüziğe başlangıç için pratik bir enstrüman

    Müziğe başlangıç için pratik bir enstrüman

    Çocukların müziğe başlamasının en ideal yollarından biri onları enstrüman sahibi yapmaktır. Bu kimi zaman bir bağlama, kimi zaman bir klasik gitar, kimi zaman da klavyeli bir enstrüman olabilir. Özetle; müziğe küçük yaşta başlamak için enstrüman sahibi olmak çok önemlidir.

    Ekonomik bir seçenekle başlayın

    Enstrümanlar her zaman kolay ulaşılabilir ya da kolay öğrenilebilir olmayabilir. Bu noktada klavyeli enstrüman yani başlangıç seviyesi bir org sahibi olmak çocuklar için iyi bir çıkış noktası olabilir. Bu yazıda çocuklarınızın müziğe aşina olması satın alabileceğiniz org seçeneklerinden birinden söz etmek istiyorum.

    ‘Org’ kategorisine farklı ürünler geliyor

    MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan ürünlere baktığımda “Org” kategorisi altında çocuklar için başlangıç seviyesi klavyeli enstrümanlar görüyorum. Farklı markaların org modelleri zaman zaman vitrine çıkıyor ve bu ürünler kolay satın alınabilir bir fiyat seviyesinden tüketicilere sunuluyor.

    enstruman1

    Hep pil hem adaptörle kullanım

    Bu ürünlerden biri JWIN markasının MK-2454 model orgu. 54 tuşlu klavyeye sahip olan bu ürün, hem pil hem de adaptörle kullanılabiliyor. Adaptör ürünle birlikte ücretsiz veriliyor. Adaptör sayesinde sürekli pil satın almak zorunda kalmadan ürünü prize takarak kullanabiliyorsunuz.

    Prize bağlı kalmamak avantaj

    Enerji kesintilerine karşı pil ile kullanım imkânı sunuyor olması da artı bir avantaj. Ayrıca bahçede ya da çocuk oyun alanlarında prize bağlı kalmaksızın kullanılabilmesi için pil ile kullanım imkânı bulunması faydalı bir özellik.

    10 enstrüman tonu ve 10 ritim

    JWIN MK-2454 model orgun genel özelliklerine baktığımızda 10 farklı enstrüman tonu ve 10 farklı ritmi desteklediğini görüyoruz. Ürünün klavyesini kullanarak çocuklar, piyano, bass, org, mandolin, trompet, gitar, viyolin, zil, müzik kutusu ve flüt adlı enstrümanları çalabiliyor.

    enstruman2

    6 örnek şarkı ve 8 davul sesi

    Ritim seçeneklerinde ise, tango, samba, rumba, marş, çaça, rock, blues, disko, pop ve vals seçeneklerinin bulunduğunu görüyoruz. Bu ritimler arasından seçim yaparak hem öğrenmek hem de keyifli zaman geçirmek mümkün. Orgda ayrıca 6 adet örnek şarkı ve 8 adet de davul sesi kullanılabiliyor.

    Kayıt imkânı da sunuyor

    Çift hoparlörlü olan JWIN MK-2454 model orgda açma-kapama tuşu, ses seviyesi ve ritim ayarlama seçenekleri bulunuyor. Üründe ayrıca eğitim amaçlı olarak kayıt yapılabiliyor. Org üzerinde enstrüman ve ritim seçeneklerini gösteren kırmızı bir LED ekran mevcut. Bu ekrandan o an aktif olan enstrüman ve ritim takip edilebiliyor.

    enstruman3

    Adaptör, mikrofon ve nota standı kutuda

    Ürünle birlikte bir adet adaptör, mikrofon ve nota standı da kutudan çıkıyor. Baştan bu yana özelliklerinden bahsetmeye çalıştığım JWIN MK-2454 model org, çocuklar için müziğe başlangıç seviyesi açısından kabul edilebilir ve ekonomik bir alternatif olarak gösterilebilir.

    Sorularınız olursa yorumlardan bana ulaştırabilirsiniz

    Bu yazıda çocukları müzikle tanıştırmak için tercih edilebilecek JWIN marka org hakkında size bilgi vermeye çalıştım. MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan daha fazla org seçeneği için buradan bilgi alabilirsiniz. Konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıdan yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/melihbayramdede

    YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN