Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürAndroid telefonunuza Microsoft deneyimi taşımanın yolu: Microsoft Başlatıcı

    Android telefonunuza Microsoft deneyimi taşımanın yolu: Microsoft Başlatıcı

    Bilgisayarınızda kullandığınız deneyimi telefonunuza taşıyabilirsiniz. Eğer kullandığınız telefonda Android 7.0 ve üstü bir işletim sistemi yüklüyse, bunu Microsoft Başlatıcı ile sağlayabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken, Google Play uygulama mağazasından Microsoft Başlatıcı’yı indirmek.

    Daha verimli çalışma ortamı

    Bu işlem sonrası Microsoft Başlatıcı, telefonunuzun ana ekran uygulaması haline gelecek. Telefonunuzda Microsoft hesabınızla oturum açtığınızda Windows işletim sistemi yüklü bilgisayarınızla telefonunuzun eşgüdüm içinde çalıştığını ve size daha fazla verimlilik sağladığını göreceksiniz. Outlook, Office ve Skype gibi uygulamalarınız bundan sonra cihazlarınız arasında senkronize olacak.

    Microsoft Başlatıcı

    Geniş kişiselleştirme fırsatı

    Telefonunuzdaki her şeyi düzenlemenize ve kişiselleştirmenize imkân sağlayan bir uygulama olan Microsoft Başlatıcı, çeşitli temalarla birlikte geliyor. En çok kullandığınız uygulamaları, takviminizi, yapılacaklar listenizi ve notlarınızı dilediğiniz gibi telefonunuzun ana ekranına konumlandırabilirsiniz.

    Tüm cihazlarda aynı deneyim

    Tüm cihazlarınızla aynı deneyimi sunan haber okuma deneyimi, özelleştirilebilir simgeler, Bing aracılığıyla her gün yenilenen duvar kâğıdı, koyu mod seçeneği gibi pek çok özellik size cihazınızı daha işlevsel kullanma avantajı sunuyor. Konu ilginizi çektiyse Microsoft Başlatıcı’yı buradan Android işletim sistemli telefonunuza indirebilirsiniz.

    Microsoft Başlatıcı

    Sorularınız olursa yorumlardan bana ulaştırabilirsiniz

    Bu yazıda Android telefonunuza Microsoft deneyimini taşıyan Microsoft Başlatıcı hakkında size bilgi vermeye çalıştım. Bilgisayarınızda Windows işletim sistemi kullanıyor ve telefonunuz da Android işletim sistemli ise denemenizi öneririm. Konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıdan yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/melihbayramdede

    YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN