Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetEn popüler kablosuz kulaklık modelleri

    En popüler kablosuz kulaklık modelleri

    Kablo karşamasından kurtularak kablosuz özgürlükle tanışmak büyük keyif. Uygun ürünü seçmek, bütçemize ve kulak zevkimize göre karar vermek bir ön araştırma yapmayı gerektiriyor. En popüler ürünler neler derseniz, bu yazıda!

    Kablosuz kulaklık sahibi olmak, kablolardan kurtulup kablosuz özgürlüğe adım atmak demek. Kablolu kulaklıklardan kablosuz kulaklıklara geçerken uygun marka ve modelin arayışına gireriz. Bütçemize ve kulak zevkimize göre bir ürün bulmanın endişesini taşırız. Bu yazıda size MediaMarkt internet mağazasında son dönemde en çok talep gören kablosuz kulaklık modellerinden söz edeceğim. Umarım sizin için kablosuz kulaklıklar hakkında fikir verebilir. Hazırsanız, hemen başlayalım:

    APPLE Airpods 2. Nesil

    Apple Airpods 2. Nesil

    Kablosuz kulaklık kategorisinde en çok talep gören ürün, Apple firmasının Airpods adlı kablosuz kulaklığı. Burada dikkat etmemiz gereken nokta, ürünün ‘2. Nesil’ modelinin şu sıralar popüler olması. Çünkü ilk nesile olaran bu ürün daha iyi sonuçlar veriyor. Kulaklıklarınızı taşırken zarar görmemesi için hem muhafaza edecek hem de bu esnada şarj edecek kutuyla gelen Apple Airpods 2. Nesil, tek bir şarjla 5 saat dinleme süresi ve 3 saate kadar konuşma süresi vadediyor.

    JBL Tune 220 TWS

    JBL Tune 220 TWS

    JBL firmasının Tune 220 model TWS yani gerçek kablosuz stereo kulaklığı, MediaMarkt internet mağazasında en çok ilgi gören ikinci ürün. Hem JBL kalitesi hem de uygun fiyatı birleştiren üründe JBL Pure Bass Sound özelliğine sahip 12,5 mm’lik sürücüler bulunuyor. Ürün, tek şarjla 3 saate kadar kullanım ömrü sunuyor. Şarj çantası ile birlikte 16 saate kadar ek kullanım süresi sağlıyor olması da ürünün artılarından biri. Kulak içi olarak tasarlanan ürün, silikon başlıkları sayesinde en iyi derecede ses izolasyonu sağlıyor.

    JABRA Elite Active 65T

    JABRA Elite Active 65T

    Kablosuz kulaklık satın almak için inceleyebileceğiniz bir başka ürün ise JABRA firmasının Elite Active 65T modeli. Jabra’nın 3. nesil gerçek kablosuz teknolojisini kullanan ürün hem müzik dinleme hem de telefon görüşmelerinde daha iyi sonuç vadediyor. Ürün tek şarjla 5 saate kadar kullanım ömrü sunuyor. Şarj kutusuyla birlikte 15 saate kadar ek kullanım imkânı veriyor. Telefonunuza yükleyebileceğiniz Jabra Sound+ uygulamasıyla ekolayzer ayarı yapılabiliyor olması ürünü öne çıkaran faktörlerden biri.

    SAMSUNG Galaxy Buds+

    SAMSUNG Galaxy Buds+

    Size tavsiye edeceğim son kablosuz kulaklık ise SAMSUNG firmasının Galaxy Buds+ modeli. AKG ses teknolojileriyle desteklenen bu ürün, yeni iki yönlü dinamik hoparlör sistemi ve güçlendirilmiş sürücüyle daha iyi sonuçlar elde edilmesini sağlıyor. Galaxy Buds+ ayrıca şarj süresiyle de iddialı. Ürün, tek şarjla 11 saate kadar kesintisiz kullanım vadederken, kullanım ömrünün şarj kutusuyla 22 saate kadar çıkabiliyor olması önemli. Galaxy Buds+, kablolu olarak 10 dakikalık şarjla da 3 saat kullanım ömrü sağlıyor.

    Anker Soundcore Life Note kablosuz kulaklık incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:

    Sorularınız olursa yorumlardan bana ulaştırabilirsiniz

    Bu yazıda kablosuz kulaklık modelleri hakkında size bilgi vermeye çalıştım. MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan daha fazla kablosuz kulaklık seçeneği için buradan bilgi alabilirsiniz. Konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıdan yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/melihbayramdede

    YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN