Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetTatilde size eşlik edecek kablosuz hoparlör modelleri

    Tatilde size eşlik edecek kablosuz hoparlör modelleri

    Farklı ses kaynaklarından müzik oynatmayı destekleyen kablosuz hoparlörler son dönemde büyük ilgi görüyor. Bir çoğu kolay taşınabilir ve küçük boyutta olan kablosuz hoparlörlerle ilgili daha önce MediaTrend’de yazmıştım. Bu kez çıtayı yükseltiyor ve daha güçlü ses çıkışı veren kablosuz hoparlör modellerine göz atıyoruz. Hazırsanız hemen başlayalım:

    kablosuz hoparlör

    JBL Partybox 100 Taşınabilir Parti Hoparlörü ve Hi-Fi Ses Sistemi

    Tercih edebileceğiniz ilk ürün, JBL firmasının Partybox 100 model taşınabilir parti hoparlörü ve Hi-Fi ses sistemi olabilir. Dinamik ışık gösterisiyle güçlü ses performansını birleştiren bu ürün, 160 Watt çıkış gücü veriyor. USB bellek ya da Bluetooth destekli herhangi bir cihazınızdaki müzikleri oynatabileceğini üründe ayrıca  3,5 mm ses girişi de mevcut. Bu da ürüne herhangi bir ensrümanı ya da mikrofonu bağlayabileceğiniz anlamına geliyor. Tek şarjla 12 saate kadar kullanım ömrü sunan ürünün şarj edilmesi 6.5 saat sürüyor. İster kapalı alanlarda ister açık alanlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz ürün kulvarında en güçlü seçeneklerden biri olarak öne çıkıyor.

    kablosuz hoparlör

    MARSHALL Woburn 2 Taşınabilir Kablosuz Hoparlör

    Cep telefonu başta olmak üzere cihazlarınızdan müzik oynatmak için kullanabileceğiniz bir başka ürün  MARSHALL firmasının Woburn 2 modem taşınabilir kablosuz hoparlörü. Bluetooth, AUX ve RCA olmak üzere üç farklı ses kaynağı bağlantısını destekleyen ürün, ikonik MARSHALL tasarımını günümüzün teknolojisiyle birleştiriyor. Ahşap kabine sahip olan ürün bu sayede daha doğal sesler elde edilmesini sağlıyor. 110 Watt ses çıkış gücüne sahip olan üründe iki adet 1 inç ‘tweeter’ ve iki adet 5.25 inç ‘subwoofer’ hoparlör bulunuyor.  MARSHALL Woburn 2 taşınabilir kablosuz hoparlör, teknik yetenekleriyle dikkate alınması gereken bir seçenek.

    kablosuz hoparlör

    HARMAN KARDON Aura Studio 3 Kablosuz Hoparlör

    Ses teknolojileri konusunda önde gelen markalardan olan HARMAN KARDON firması, Aura Studio 3 model kablosuz hoparlör seçeneğiyle karşımıza çıkıyor. Kubbeli cam bir tasarıma sahip olan Aura Studio 3, 360 derece çevresel ses verebiliyor olmasıyla dikkat çekiyor. Üzerinde 2 adet 15 Watt RMS ve 1 adet 100 Watt RMS hoparlör bulunan Aura Studio 3, verdiği güçlü sesi bir ışık gösterisiyle de süslüyor. Bluetooth destekli cihazlardaki müzikleri oynatmayı destekleyen Aura Studio 3, bir ses sistemi olmasının yanı sıra, kullanıldığı ortamı görsel olarak da destekleyen şık bir aksesuar görünümünde.

    kablosuz hoparlör

    GOLDMASTER Enjoy 100 Taşınabilir Kablosuz Hoparlör

    Size önereceğim son ürün GOLDMASTER firmasının Enjoy 100 model taşınabilir kablosuz hoparlörü. 14 Watt ses çıkışı veren bu ürün, bluetooth cihazlardan müzik oynatmayı desteklemesinin yanı sıra USB ve SD Kart’tan medya oynatabiliyor ve ayrıca dahili FM radyo içeriyor. Geniş LED ekranlı bu radyoda otomatik kanal arama ve frekans kaydetme desteği de bulunuyor. Üzerinde dahili bir mikrofon bulunan ürünle gelen çağrıları cevaplayarak telefon görüşmelerini eller serbest modda gerçekleştirmek de mümkün oluyor. Tek şarjla 5-8 saat kullanım ömrü sunan ürün, 3-4 saat aralığında şarj edilebiliyor.

    Sorularınız olursa yorumlardan bana ulaştırabilirsiniz

    Bu yazıda kablosuz hoparlörler hakkında size bilgi vermeye çalıştım. MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan daha fazla kablosuz hoparlör seçeneği için buradan bilgi alabilirsiniz. Konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıdan yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/melihbayramdede

    YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    Android platformundaki en popüler podcast uygulamaları

    Android platformundaki en popüler podcast uygulamaları

    Android platformundaki en popüler podcast uygulamaları

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN