Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımEn popüler kablosuz klavye seçenekleri

    En popüler kablosuz klavye seçenekleri

    Bilgisayar kullanırken çevrede ne kadar az kablo olsa o kadar iyidir. Özellikle masaüstü bilgisayar kullananlar, kablo kirliliğinden muzdariptir. Bazı çevrebirimleri için kablolardan kurtulmak mümkün olmasa da en azından belli başlı donanımları kablosuza çevirerek bir nebze de olsa temizlik yapabiliriz.

    Kablolardan kurtulmanın tam zamanı

    Kablosuz alternatiflere geçilebilecek ürünlerin başında fare gelir. Faremizi kablosuza çevirdikten sonra klavyemizin de aynı yolu izlemesi bizi rahatlatacaktır. Hem fare hem de klavyemizi kablosuza çevirmek içinse piyasada çok sayıda tümleşik ürün var. Bu yazıda sizi kablolardan kurtarmaya aday kablosuz klavye ve fare seçenekleri öneriyorum. Hazırsanız gelin hemen başlayalım:

    HP Pavilion 800 Kablosuz Klavye ve Fare Seti

    HP Pavilion 800 kablosuz klavye ve fare seti

    Size önereceğim ilk ürün olan HP firmasının Pavilion 800 model kablosuz klavye ve fare seti, standart tam bir klavyeye sahip. Ev ve ofislerde kablosuz klavye ve fare deneyimi arayanların tercih edebileceği ürün, ince ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Bu haliyle standart bir PC klavyesinden daha çok Mac klavyesini andırıyor. Ürünle gelen farenin kullanışlı olması da buna eklenince HP Pavilion 800, iyi bir seçenek olarak öne çıkıyor.

    A4 TECH 9300FKablosuz Klavye ve Fare Seti

    A4 TECH 9300F kablosuz klavye ve fare seti

    İkinci seçeneğimiz A4 TECH firmasının 9300F model kablosuz klavye ve fare seti, standart klavye diziliminin yanı sıra 19 adet çokluortam ve internet tuşu içeriyor. Bu sayede film ya da müzik dinlerken veya internette gezinirken fonksiyon tuşlarını kullanmak kullanıcısına zaman kazandırıyor. Klavyeyle gelen 5 butonlu faredeki Office Shuttle butonuna da çeşitli fonksiyonlar atanabiliyor. Farenin hassasiyeti yazılımla 800, 1000, 1200, 1600 ve 2000 DPI arasında ayarlanabiliyor.

    LOGITECH MK235 Kablosuz Klavye ve Fare Seti

    Logitech MK235 kablosuz klavye ve fare seti

    Kablosuz klavye ve fareye geçiş için bir başka seçenek ise Logitech firmasının MK235 modeli. Kablosuz klavye ve fareyi tek pakette sunan ürün, pil ömrüyle oldukça iddialı. Firma, klavye için üç, fare için ise bir yıla kadar pil ömrü vadediyor. Sıvı temasına karşı dayanıklı olan klavye tuş hassasiyeti olarak da gayet iyi sonuç veriyor. Logitech’in bu klavyesi, standart klavye diziliminin yanı sıra “fn” tuşuyla ulaşılabilen 15 işlev tuşu barındırıyor.

    MICROSOFT Sculpt Ergonomic Kablosuz Klavye ve Fare Seti

    Microsoft Sculpt Ergonomic kablosuz klavye ve fare seti

    Son seçeneğimiz ise farklı tasarımıyla sıradışı bir ürün olan Microsoft Sculpt Ergonomic kablosuz klavye ve fare seti. Bilgisayar başında uzun saatler geçirenlerin sağlığını düşünerek tasarlanmış olan bu ürün, iki bölümden oluşan ayrık klavyesi, ayrıca kullanılabilen sayısal tuş takımı ve yine sıradışı faresiyle dikkat çekiyor. Fare üzerinde Windows tuşu mevcut. Bu tuş ile kullandığınız uygulamalar ve başlangıç ekranı arasında geçiş yapabilirsiniz.

    Logitech MX Keys Mini klavye incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:

    Sorularınız olursa yorumlardan bana ulaştırabilirsiniz

    Benim MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim ürünler bu kadar. Tabii ki çok sayıda kablosuz klavye modeli raflarda mevcut. MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan daha fazla seçenek için buradan bilgi alabilirsiniz. Konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıdan yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/melihbayramdede

    YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

    Sinema keyfinizi katlayacak ‘soundbar’ önerileri

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN