Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımDoğada size eşlik edecek kablosuz hoparlör modelleri

    Doğada size eşlik edecek kablosuz hoparlör modelleri

    Farklı ses kaynaklarından müzik oynatmayı destekleyen kablosuz hoparlörler büyük ilgi görüyor. Bu yazıda gittiğiniz her yere kolaylıkla götürebileceğiniz, doğada ve tatilde, özetle her yerde size eşlik edecek kablosuz hoparlör modelleri öneriyorum.

    Kablosuz hoparlör, akıllı telefonunuz ya da tabletinizdeki müzikleri çevrenizdekilerle paylaşabilmenizi ve müziğin keyfini dostlarınızla birlikte daha güçlü yaşayabilmenizi sağlayan bir dijital oyuncak. Bağlantı için Bluetooth teknolojisinden yararlanan, bazı modellerin AUX girişini de desteklediği kablosuz hoparlörler son dönemde çok popüler.

    Küçük boyutları sizi yanıltmasın

    Müzik dinlemenin yanında telefon görüşmeleri için de kullanılabilen kablosuz hoparlörler, birden fazla cihaz kullanılarak daha geniş ses etkisi oluşturmak için de ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor. Suya ve toza dayanıklı olmaları nedeniyle, sorun çıkarmadan her yerde size eşlik edebilecek kablosuz hoparlörler, küçük boyutlarına rağmen gayet tatmin edici ses deneyimi sunuyor.

    Gün boyu şarjı bitmeyen modeller var

    Şarj ömrüyle iddialı modellerin yer aldığı bu kategoride, gerektiğinde telefonunuzu şarj edebilecek ürünler de mevcut. Bu yazıda kablosuz hoparlör satın almayı planlayanlara ürün seçimine yardımcı olmaya çalışıyorum. Gelin şimdi MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim kablosuz hoparlörlere yakından bakalım:

    JBL Go 2

    JBL Go 2

    Gittiğiniz her yere müzik keyfini taşımanızı sağlayacak olan JBL firmasının Go 2 model bluetooth hoparlörü, tek şarjla 5 saat kullanım ömrü vadediyor. Akıllı telefon ya da tablet bilgisayarınızdaki müzikleri kablosuz olarak çalabilen bu dijital oyuncak, IPX7 standardında su geçirmezlik özelliğine sahip. Bu sayede havuz ya da plajda bile müzikten kopmamış oluyorsunuz. Müzik dinlemenin yanında telefon görüşmelerinizi yapmak için de kullanabileceğiniz Go 2 kablosuz hoparlör, dilerseniz kablolu olarak da istediğiniz ses kaynağından müzik oynatmayı destekliyor.

    ULTIMATE EARS Boom 3

    ULTIMATE EARS Boom 3

    360 derece ses dağılımı sağlayan ULTIMATE EARS firmasının Boom 3 model kablosuz hoparlörü, pil ömrü konusunda iddialı bir ürün. Tek şarjla 15 saat kullanım vadeden ürün, farklı hava koşullarına dayanıklılık için de IP67 sertifikasına sahip. Bu ürünü yağmur ve toz gibi dış etkenler ile havuz ve denizde kullanırken bir sorunla karşılaşmayacağınız anlamına geliyor. Hatta ürün, su altında 30 dakika kalsa bile sorunsuz çalışmaya devam ediyor. PartyUp uygulamasıyla 150’den fazla Boom 3 model kablosuz hoparlörü eşleştirip, eşsiz bir ses şöleni yapmak bile mümkün.

    SONY SRS-XB13 Extra Bass

    SONY SRS-XB13 Extra Bass

    Küçük yapısı ve kayışı sayesinde kolay taşınabilen SONY firmasının SRS-XB13 Extra Bass model kablosuz hoparlörü, sanılanın aksine güçlü bir sese sahip. Tüm hava koşullarında sorunsuz kullanılabilmesi için IP67 sınıfı1 suya ve toza dayanıklılık sertifikasına sahip olan ürün, tek şarjla 16 saate kadar kullanılabilir olmasıyla da dikkat çekiyor. Tek kullanıldığında mono ses çıkışı veren cihazdan iki adet satın alarak, dilerseniz stereo müzik deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Ürünü müzik dinlemenin yanında eller serbest modunda telefon görüşmelerinizi yapmak için de kullanabilirsiniz.

    GRUNDIG Club

    GRUNDIG Club

    Listeme aldığım son kablosuz hoparlör, GRUNDIG firmasının Club modeli. 20 Watt RMS ses çıkış gücü veren ve True Wireless Stereo özelliğiyle iki adet cihazın eşleştirilip, toplamda 40 Watt RMS ses çıkış gücü elde edilebildiği ürün, tatmin edici bir deneyim sunuyor. Tek şarjla 20 saate kadar kullanım vadeden ürün, IPX7 standardında suya ve toza karşı korumalı. Bu yönüyle en zorlu koşullarda bile sorunsuz çalışıyor ve sizi yolda bırakmıyor. 4000 mAh Lit-ion bataryayla gelen GRUNDIG Club, ihtiyaç duyduğunuzda telefonunuzu bile şarj etmek için kullanılabiliyor.

    Sorularınız olursa yorumlardan bana ulaştırabilirsiniz

    Bu yazıda doğada size eşlik edecek kablosuz hoparlör modelleri hakkında detaylı bilgi vermeye çalıştım. MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan tüm kablosuz hoparlör modellerini buradan görebilirsiniz. Konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıya yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    Twitter’da beni takip edin: https://twitter.com/melihbayramdede

    YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    Hibrit çalışanlar için: Logitech MX Anywhere 3 kablosuz fare

    Babalara en güzel hediye: Erkek kişisel bakım ürünleri

    Baseus Encok W05 TWS kablosuz kulaklık incelemesi

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN